Päť jednoduchých tipov, ako nájsť životnú lásku

Každý ju chce. Pri hľadaní sa však mnoho ráz popálime. Pritom nájsť lásku na život nie je až tak zložité, ako by sa zdalo. Ani v súčasnom „skazenom“ svete.

29.04.2018 17:00
svadba, manželstvo, láska Foto:
Nájsť životnú lásku nie je až také ťažké, ako sa na prvý pohľad zdá.
debata (1)

Zamerajte sa na svoje túžby

Ak chcete nájsť cestu k pravej láske, najprv musíte poznať čo pre vás skutočná láska vlastne znamená. Pretože ako pri každej ceste platí, kto nevie kam chce ísť, len veľmi ťažko nájde správnu cestu. Láska nebude dokonalá, nebude nikdy bezchybná, vždy sa nájdu rozpory aj problémy. Ale v prvom rade musíte mať definované hlavné priority, aký by chlap po vašom boku mal byť. Netreba to preháňať a mať vyšperkovaný mýtický obraz princa. Ide skôr o piliere, ktoré sú pre vás v láske tie najdôležitejšie. S takto nastaveným hľadáčikom skôr nájdete toho pravého.

Choďte von

To znamená, že netreba sedieť len v kaviarni a stretávať sa na čaji. Choďte von, zažite nové veci, skúste vyraziť do prírody, za kultúrou, hobby, novými zážitkami. Pri nich nájdete partnera. Nie pri rozprávaní. To, ako sa zachová v „akcii“, čo vás spája a čo rozdeľuje bude to, na čom záleží. Nie to, čo bude o sebe hovoriť za stolom.

Buďte autentická

Ak chcete nájsť muža snov, zahoďte škrupule, pretvárku a niekedy sa oplatí aj mejkap nechať doma. Byť autentickou ženou napomáha privolať k sebe partnera, ktorý sa k vám naozaj hodí. Pretvarovanie prinesie totiž niekoho, kto vo vás bude vidieť iného človeka ako ste a samozrejme akého vy sama budete chcieť.

Informujte sa

Vhodnou možnosťou je požiadať o radu a zoznámenie kamarátky a kamarátov. Je to istejšie ako chladné anonymné zoznamky. Mnoho kamarátok vás totiž pozná veľmi dobre. A možno dokonca dokáže nájsť pre vás tú pravú povahu. Skúste dôverovať dobrej rade kamarátky. Možno vás prekvapí vycibreným šiesty zmyslom.

Nezhadzujte sa

Na to, aby ste našli k sebe dokonalého partnera a milovala ho, je potrebné, aby ste milovala najprv samú seba. Nejde o žiadny narcizmus ani prehnané ego. Jednoducho to značí, nezhadzovať samú seba a byť si vedomá svojich kvalít. Ženu, ktorá si váži sama seba, si váži aj partner. Čo je podmienka na to, aby to medzi vami dlhodobo fungovalo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zoznamka #túžby #sebadôvera #autentickosť #nové zážitky

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...