Muž v znamení býka: Pôžitkár, ktorý chce v sexe vyskúšať všetko

K zemským znameniam, kam znamenie býka patrí, sa ráta aj kozorožec a panna. Tieto znamenia sú si trochu podobné a priťahujú sa.

02.05.2018 13:00
debata
Muž v znamení býka... Foto: SHUTTERSTOCK
muž v znamení býka, znamenie býk Muž v znamení býka...

Nesníva, nefantazíruje

Na rozdiel od muža v znamení ryby, býk sa neutieka do žiadnych snov a nemá bohatú predstavivosť. V detstve nemá rád rozprávky, pretože neexistuje žaba, ktorá rozpráva, ani žabiak, ktorý sa premení na princa… Už toto naznačuje, že verí len tomu, čo vidí a stojí pevne nohami na zemi. Jasné predstavy o živote má, ale v žiadnom prípade nesníva.

Peniažky – tie má rád

Astrológovia upozorňujú na jeho majetníckosť. Áno, má rád peniaze, aby si mohol následne dopriať a obklopiť sa luxusom. Na rozdiel od muža v znamení strelca, tento muž potrebuje „postaviť dom a zasadiť strom“, mať kúsok vlastného priestoru. Tam si skôr či neskôr privedie svoju pravú. Chce deti. A aj toto je pre býka charakteristické: Ak sa rozhodne, tak na dlho. Žiadne omyly.

Bojuje, má o čo

Nepatrí k mužom, ktorí sa rozvádzajú, pri prvom konflikte to vzdajú. On bojuje, má o čo. Tiež je príkladom toho, že „na dobré sa dlho čaká“ a on vie naozaj čakať, nekonečne dlho. Aj preto pôsobí na okolie „spomalene“, uňho je všetko akoby trochu neskôr. Ale veď on si to musí premyslieť, k manželstvu sa naozaj stavia mimoriadne zodpovedne.

Záleží mu na sebe

Tento muž sa pekne oblieka, súvisí to aj s jeho pozíciou, na ktorej mu záleží. Krôčik po krôčiku – ak chce dobre zarábať, musí študovať, ak chce dostať dobrú prácu, musí zapôsobiť. Toto je muž, ktorý má výdrž, záleží mu na sebe, veľa športuje. Ak by sa opustil, nedopadlo by to dobre, pretože on, okrem iného, veľmi rád pije a je, je to veľký pôžitkár.

Jednoduché debaty sú preňho

So škorpiónom má býk spoločný vzťah k sexu. Neznesie partnerku, ktorá má zábrany – pozor, má do činenia s mužom, ktorý chce vyskúšať všetko. Ak by sme ho postavili vedľa muža v znamení vodnára (s tým sa asi nebude kamarátiť), určite nebude viesť, podobne ako vodnár, filozofické rozhovory. Nezaujíma ho ani náboženstvo. To všetko je preňho strata času.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #majetok #zodpovednosť #znamenie býk #pôžitok

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...