Jarné „nezbednosti“, ktoré osviežia vzťah aj sex

Jar je obdobím nabitým sexuálnou energiou. Pociťujú to muži aj ženy. A svoje si pýta aj vzťah. Po období zimy je čas prekonať sexuálny stereotyp novou „úrodou“.

21.04.2018 14:00
láska, vzťah, piknik Foto:
Niekedy stačí trochu laškovania, dotykov a láskanie v prírode.
debata

Piknikové hry

Mnoho ľudí si povie, že na jarný piknik je ešte skoro. A práve to umožňuje nájsť si zákutia v závetrí, za skalou, na lúke, za stromami, kde ešte nebude toľko ľudí, ale už dostatočne teplo na to, aby ste nemuseli mať na sebe šaty. Nikto nehovorí o plnohodnotnom sexe. Aj keď sa to nevylučuje. Niekedy stačí aj trochu laškovania, dotykov, láskanie polonahých tiel v prírode. Raz darmo, aj človek patrí do prírody a uvidíte, čo s vami spraví takéto „harašenie“ na čerstvom vzduchu. Budete nadšení.

Skúste niečo nové

Jar je akýmsi novým začiatkom. Novou šancou pre prírodu začať znova. Všetko pučí, rastie, prediera sa k životu. Ak v tomto období budete mať stále všetko po starom, je to dosť nudná situácia. Jar je jednoducho ideálny čas skúsiť s parterom v sexe niečo nové. Je jedno čo. Možno aj maličkosť. Niekedy prospeje len zmeniť vôňu lubrikačného gélu, skúsiť nové polohy, nafotiť si spoločné akty, milovať sa pri otvorenom okne. Čokoľvek. Menej či viac odvážne, ale uvidíte, že aj malá zmena vám prospeje. Nielenže osvieži sex, bude to akési malé „huncútstvo,“ ktoré spolu vyparatíte a vzťah sa zaručene prehĺbi.

Jarné prechádzky

Cez zimu je trošku nehostinné držať sa za ruky a prechádzať sa po uliciach. Ale jar to opäť umožňuje a oplatí sa to nepremeškať. Nezabudnite si cez víkend alebo aj vo všedné dni vyhradiť čas na trojku v zložení vy, on a slnko. Slnko je samo o sebe tak trochu afrodiziakom. Keď si k tomu pridáte držanie sa za ruky, nežné hladkanie sa prstami, príjemné úsmevy a more endorfínov z pekného počasia, prechádzku celí vzrušení doma ukončíte v posteli. Takéto rande je pekné, príjemné, oživuje dobú náladu aj vzťah. Preto sa rozhodne neoplatí sedieť pri televízii.

Nahý deň

Prečo nie? Dovoliť si ho môžu aj tí, ktorí nefandia naturizmu. Aj v domoch a bytoch je však už dosť príjemne na to, aby ste možno na jeden deň dali šatám zbohom. Spraviť si nuda víkend bez nudy môže byť zaujímavá aj zábavná zmena. Veď domáce oblečenie na sebe už poznáte. Jarné upratovanie, laškovanie, alebo len také posedávanie dostane úplne iný rozmer s príchuťou nahoty. Slniečko za oknami vás inšpiruje k tomu, že nemusíte byť naobliekaní. Nahota je človeku celkom prirodzená a v kombinácii s milovaným partnerom určite ničomu neublíži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #prechádzka #dotyky #láskanie #afrodiziakum #piknik #huncútstvo

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...