Žena v znamení býka: Konzervatívna, lenivá... a dobrá matka!

Vernosť je kľúčové slovo, ktoré sa spája s ľuďmi, narodenými v znamení býka. Verní sú muži, ženy a tiež deti - napríklad svojim kamarátom.

23.04.2018 11:00
debata
Žena v znamení býka. Foto: SHUTTERSTOCK
zena v znameni byka Žena v znamení býka.

Zodpovedná

Tieto ženy pôsobia pomaly – poriadne si rozmyslia, čo povedia, čo spravia, koho si vezmú za muža, do akej „rieky“ sa pustia plávať. Nerobia pochabé rozhodnutia, ako napríklad ženy v znamení strelca, ktoré žijú podľa hesla „nejako bolo, nejako bude“. Čo nevyhovuje, to vymeníme. Býk sa stavia k životu oveľa zodpovednejšie, nemá ani zmysel pre humor.

Neostane na ocot

Pripomeňme, že patrí k zemským znameniam, spolu s kozorožcom a pannou. Sú to podobné znamenia, ktoré spolu vychádzajú, „nohami pevne na zemi“, s hlavou nikdy nie v oblakoch. Kozorožci sú kariéristi, panny puntičkári, býci rodinné stvorenia. Sem patrí aj táto žena. Odmalička sníva o svojej veľkej rodine a aj sa jej to splní. Máloktorá žena v znamení býka „ostane na ocot“.

Neznáša zmeny

Astrológovia upozorňujú na ich konzervatívnosť, ale tiež sklony k lenivosti. Nemajú rady zmeny, keď raz niekde zakotvia, rady dlho zotrvajú. Preto tieto ženy len zriedka menia zamestnanie a nikdy sa nerozvádzajú „len tak, z nudy“, alebo pre dáku banalitu. So ženami v znamení leva majú spoločné to, že sa málokedy vzdávajú, keď si niečo zaumienia.

Dodrží, čo sľúbi

So ženami v znamení barana, majú býčice spoločný cit pre spravodlivosť. Sú to tie ženy, čo vždy dodržia, čo sľúbili a vyžadujú to aj od druhých. Inak je to žena, na ktorú sa dá vo všetkom spoľahnúť. A dobrá matka, čo svoju kariéru obetuje pre rodinu. Podobne, ako žena v znamení raka, aj ona bude doma variť a vypekať, takže členovia rodiny sa k nej budú vždy radi vracať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #zmena #vernosť #znamenie býk #sľub

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...