Stále sa prispôsobujete chlapovi? A čo vám to prináša?

Máte za sebou niekoľko nevydarených vzťahov a pritom máte pocit, že vy ste sa naozaj snažili. A možno bol problém práve v tom.

17.04.2018 15:00
rande Foto:
Ste z neho až tak veľmi "paf", že sa mu celkom prispôbujete?
debata

Tak veľmi nechcete nič pokaziť, že sa nastavíte výlučne na život vášho nového partnera. Veď čo by ste neurobili pre váš začínajúci vzťah… Vlastné koníčky presuniete na vedľajšiu koľaj, to isté čaká aj vaše kamarátky. Svoj denný program takisto zmeníte podľa toho, ako to má nastavené on. Ste mu stále po ruke, bez ohľadu na to, či vás to teší veľmi alebo ani nie…

Ste si istá, že partner práve toto od vás očakáva? Skôr, než opäť bezhlavo „naskočíte“ v novom vzťahu práve na takéto nastavenie, premýšľajte. Vyplatilo sa vám to už niekedy? A čo sa stalo potom, keď vás muž opustil? „Nabehnúť“ na váš zaužívaný spôsob bola asi pomerne náročné, nie… kamarátky vám zrejme dali pocítiť, ako ste sa k nim zachovali v mene novej lásky.

Iste, trávenie času s mužom, ktorým ste očarená, je skvelá vec. Ale izolovať sa celkom od svojho života, ktorý vás obklopuje, je chybou. Po možnom rozchode sa totiž zväčša stane, že sa cítite izolovaná, opustená a nemáte s kým ani zájsť na kávu. To sa potom na rozchod zabúda oveľa ťažšie. Nadväzovanie prerušených vzťahov dá človeku zabrať a ich obnovenie sa už nemusí podariť.

A naozaj si myslíte, že váš nový „objav“ od vás očakáva, že budete žiť jeho život? Zachovajte si svoju nezávislosť, svoj okruh periateľov, medzi ktorými sa cítite dobre a ktorí vám vyčaria úsmev na perách. Ak takto naladená prídete za svojím partnerom, ocení to oveľa viac, ako keby ste naňho večer čo večer čakali doma, nervózna a nedočkavá…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rande #partner #očarenie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...