Ste zamilovaná do zadaného? A on do vás?

Možno sľubuje, že sa so svojou partnerkou rozíde. Hovorí, že vy ste jeho osudovou ženou. Prisahá, že miluje len vás...

15.04.2018 11:00
nevera, láska, problém, vzťah Foto:
On sľubuje... Ale čo vy?
debata

Áno, podľahnete jeho šarmu. Chodíte spolu na raňajky či obedy, sem-tam si pre seba ukradnete večer. A zatiaľ, čo on sa od vás ponáhľa za ňou, vy zostávate sama a snívate za oboch. Predstavujete si, aké to bude úžasné, keď bude konečne iba váš. Tešíte sa na obyčajný život, ktorý je pre vás ako rozprávka. Lebo ho žijete s ním. Ste šialene zaľúbená. Ale čo on? Preverte si to skôr, než stratíte z lásky k zadanému rozum. Aj zdravý úsudok.

Sľuby sú jedna vec, realita iná. Netají, že má vzťah. Zrejme si kladiete hlavnú otázku – ide mu len o sex? Po pár týždňoch sa nabaží a vzťah ukončí… Návod je jednoduchý – vydržte bez sexu. Nie deň či týždeň. Jasne vášmu zadanému objavu povedzte, že sex bude, až keď sa stane vaším oficiálnym partnerom. Jasné, že vám nedá zbohom hneď po tejto vete. Ale určite zistíte, či styky s vami postupne obmedzuje… Vyhýba sa vám, neberie telefóny, v podstate sa už vzďaľuje? Tak potom naňho zabudnite. Láska to z jeho strany nebola.

Jeho slová hovoria jasnou rečou – vy ste jeho osudová žena. Ale čo tá, ktorú má doma? Ak nie je osudová, prečo je stále s ňou? Nevyhýbajte sa rozhovoru o nej. Iste, možno teraz ju beriete ako tú, ktorá bráni vášmu šťastiu – ale, čo ak by ste boli na jej mieste vy? Ľudia sa rozchádzajú, vzťahy vznikajú. Ak to váš zadaný partner s vami myslí vážne, je na čase, aby sa rozhodol. Nedoľte mu vodiť za nos ženu, s ktorou žije. Chcete ho pre seba? Tak on musí vyložiť karty na stôl. Slovo ultimátum je v tomto prípade dovolené – buď sa s ňou čestne rozíde a vy si môžete začať budovať skutočný vzťah, alebo ju opustiť nedokáže. Potom ste na ťahu vy – vzťah ukončite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #klamstvo #partnerka

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...