Toto sú triky zvádzačov vo fitku

Sofistikované spôsoby, ako sa zapáčiť nežnejšej polovičke ľudstva majú muži premyslené do detailov. Už dávno totiž neplatí, že zízanie a pokrikovanie po ženách v posilňovni môže mať šancu na úspech.

12.04.2018 15:00
kardio tréning, cvičenie, fitnes Foto:
Galantný muž ocení vašu prácu, všimne si techniku, nenápadne niečo poradí.
debata (2)

Žiadna divočina

Telocvičňa je ich domovom. Muži, ktorí si potrpia na svoj vzhľad, však vo fitness centre nehľadajú iba raj pre budovanie svalov. Posilňovňa je pre nich ideálnym miestom na získavanie nových priateľstiev s vyšportovanými dámami. A možno aj niečo viac. Odhaľte ich triky, budete vedieť na čom ste. Pokiaľ na vás chlap neupiera nonstop zrak, neznamená to jeho nezáujem. Muži totiž vedia, že prílišne zízanie na ženu ju môže iba odradiť. Volia jemnejšie, chytrejšie metódy. Tvária sa nezaujato, nie však odmerane. Svoju „obeť“ si starostlivo vyhliadnu a vo vhodnej chvíli ponúknu pomoc so zdvihnutím závažia, použijú nežný úsmev a nakrátko sa zahľadia do očí. Očný kontakt však neudržiavajú dlho, vytvárajú len dojem akéhosi náhodného pozretia.

Na ťahu sú ženy

Ak sa dáma prihovorí, muž väčšinou pokračuje v rozhovore a získava si postupne jej priazeň. Od správneho gentlemana sa nedočkáte nápadných lichôtok zameraných na zadok či nebodaj poprsie. Galantný muž vás pochváli inak. Ocení najmä vašu prácu so závažiami, strojmi, všimne si techniku, nenápadne niečo poradí. Kritike sa vyhýba, nepovažuje ju totiž za dôležitú. Ak si po chvíli nájdete spoločnú tému na rozhovor, úspech na budúce rande môže byť zaručený.

Bez módnych výstrelkov

Veľmi dôležitým aspektom pri „balení“ žien je fitness oblečenie. Základom je hygiena a čistá výstroj. Muži majú väčšiu šancu na úspech vtedy, ak nie sú príliš vymódení. Metrosexuálne vyzerajúci páni môžu vzbudzovať dojem sebeckosti alebo prílišnej nadutosti. Krátke šortky, aby vynikli nohy a jednoduché tielko, aby vynikli vyšportované ruky, chrbát a hruď. Krikľavé farby pôsobia rušivo, neutrálna modrá, čierna a biela dokážu skôr upútať pozornosť. Od mužov, ktorí sa snažia v posilňovni zoznámiť s dámou, nebudete počuť zbytočné výkriky pri dvíhaní činiek. Obdobie „orangutanov“ s umelými svalmi sú totiž dávnou minulosťou. Trendom je štíhla, jemne svalnatá postava s čo najnižším percentom telesného tuku.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #pochvala #gentleman #zvádzanie #fitnes centrum #galantnosť

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...