Vety, ktoré sebavedomé ženy pred partnerom nevyslovujú

Nezhadzuje samú seba pred partnerom, ani mu nehovorte, ako veľmi stena ňom závislá. Budujte si vo vzťahu sebavedomie.

11.04.2018 13:00
rande, zamilovaný pár Foto:
Užívajte si lásku bez pochybností.
debata

Máš ma ešte vôbec rád?

Otázka je zbytočná hneď na prvý pohľad – ak by vás neľúbil, už by s vami zrejme nebol. Sebavedomá žena vie, že partner ju miluje, aj keď jej to nehovorí každý deň, každú hodinu. Neustále ubezpečovanie sa o citoch partnera? Vrhá to tieň pochybností aj na jej city…

Nič sa mi nedarí

Opisovať sa pred partnerom ako neschopná a neužitočná? Tak to nie je spôsob, akým by sa sebavedomá žena chcela prezentovať. Ona to robí presne naopak! Pochváli sa tým, čo sa jej podarilo a čo jej vyčarilo úsmev na perách. Aj preto ju partner vníma ako ženu snov.

Pozri sa, ako som pribrala

Máte na sebe dzínsy z minulého roka, v ktorých vyzeráte ako jaternica… Ups! Tak toto by ženu, ktorá má sebavedomie, ani len nepapadlo. Hodí ich niekam na dno skrine, urobí zopár zmien, aby sa v nich mohla o pár týždňov v plnej kráse predviesť okoliu. Na čo zdôrazňovať niečo, čo si zrejme nikto okrem nej nevšimol?

Ja si ťa nezaslúžim!

Prečo nie? Partner pre vás urobil niečo skvelé a vás to očarí – je v poriadku ak svoje nadšenie dáte najavo. Ale nie týmito slovami. Sebavedomá žena urobí niečo úžasné aj preňho, aby mu to oplatila – vzťah je totiž o rovnováhe a ona to vie.

Bez teba by som nedokázala žiť

Znie to celkom romanticky, ale… celkom jasne to dokazuje vašu závisloť na partnerovi. Sebavedomá žena vie, že život s partnerom je skvelý, ale ak by zostala sama, koniec sveta by nenastal. Istú dávku nezávislosti si treba uchovať v každom vzťahu. Potom vás prípadný rozchod nepoloží na lopatky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #sebavedomie #obavy

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...