Typy kamarátstiev, ktoré potrebuje každá žena

Byť opusteným ostrovom v mori ľudí nie je najpríjemnejšie. Dobrá kamarátka môže byť často najbližším človekom v živote. No tých kamarátstiev na prežitie plnohodnotného života potrebujeme viac druhov.

25.03.2018 14:00
Závidíte kamarátkam ich partnerov? Nemusíte Foto:
Pravá životná kamarátka vás nenechá v štichu, ak potrebujete pomôcť.
debata

Kamarátka z práce

Presne ten správny typ baby, ktorá si s vami poklábosí na káve, cez obednú prestávku, aby ste nemuseli sedávať sama, alebo s cudzími ľuďmi. Podrží vás, keď mal šéf zlý deň, občas za vás niečo na výmenu zatiahne, keď je potrebné. Pre pracovnú atmosféru je tento typ kamarátstva nesmierne podstatný.

Kamoška z detstva

Je to dobrá devíza na to, aby ste nestratili kontakt s koreňmi a so svojou minulosťou. Raz začas rozobrali spomienky na bývalých chalanov aj na to, čo ste povystrájali poza chrbát rodičov. Je príjemné takto cestovať v čase a na chvíľu sa vrátiť do doby, keď bol svet gombička.

Bútľavá vŕba

Bez toho, aby ste sa vyrozprávali od srdca, skôr či neskôr skončíte na gauči u psychológa. Kamarátka, ktorá počúva a nemá potrebu hneď vytasiť riešenia, rady a výčitky, je na nezaplatenie. No pozor, netreba to zneužívať, ale na oplátku, keď ste vy v dobrej kondícii a oná sa utápa v žiali, revanšovať sa kamarátskym ramenom a ušami.

Dobrá kamoška na všetko

Pravá životná kamarátka, s ktorou ste akoby sestry. Viete, že vás nenechá v štichu, ak potrebujete pomôcť, ani keď sa nemáte s kým zabaviť. Nepotrebujete si nič vysvetľovať, stačí, že spolu ste a všetko je jasné. Je to tá, ktorá vás vždy podporí a aj vy ste pre ňu osoba, bez ktorej by si nevedela predstaviť život. Viete, že je u nej vaše tajomstvo v bezpečí a dokážete spolu zažiť všetko. Naplno a bez obmedzení. Od divokých zábav, cez cestovanie až po vylihovanie na pláži.

Sparing partnerka Je to typ ženy, s ktorou môžete zdolávať výzvy. Ktorá vám v posilňovni povie, že si ešte máte priložiť. Drží s vami diétu, pretože to dodáva silu a prehlbuje puto. Je to typ kamarátky, ktorá rada s vami príjme výzvy, lebo vie, že v dvojici sa človeku prekonáva lepšie aj samého seba.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #priateľstvo #kamarátstvo #kamarátka #podpora #bútľavá vŕba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...