Toto je desať signálov, že tvoríte pár snov!

V priebehu života sa zaľúbime niekoľkokrát. Poznáte to dobre, možno ste už aj zo zúfalstva pobozkali žabu. A ona sa odrazu zjaví, nečakane: veľká láska. Muž, ktorý sa k nám neuveriteľne hodí.

23.03.2018 15:00
láska, kamaráti, smiech, radosť Foto:
Ilustračné foto.
debata

S ktorým má odrazu život zmysel, je farebný a vyhliadky pozitívne. Svetlo na konci tunela. Ale aj muž, s ktorým musíte prejsť malé aj väčšie krízy, milujete ho, žijete s ním…

Ak sa správate takto, tvoríte šťastný pár:

Kompromisy nie sú pre vás neznáma
Kompromisy! Robíte ich nielen vy, ale aj váš priateľ. Vo vzťahu sú veľmi dôležité a vy si to uvedomujete. Bez nich by sme nemohli žiť v absolútnej symbióze. Učia nás aj odkláňať sa od egoizmu.

Si pre mňa atraktívny
Dávate partnerovi pocítiť, že je pre vás stále atraktívny. Nemusia to byť „hlasné“ komplimenty. Môžete ich aj naznačiť prostredníctvom malých dotykov, milujúcim gestom.

Problémy iných sú čudné
Keď vám kamarátka vylieva srdce a opisuje, aké problémy vo svojom vzťahu rieši, krútite neveriacky hlavou, lebo také nepoznáte? Ďalší signál, že žijete v úžasnom vzťahu, vážte si, aký poklad vás postretol.

Ste ohľaduplní
Ak partnerovi zazvoní telefón, stíšite televízor, aby lepšie počul, prípadne odídete z miestnosti, aby mal viac súkromia. Štúdie ukázali, že páry, ktoré spolu pozitívne komunikujú a partnerovi hneď dávajú feedback, žijú v šťastných vzťahoch.

Vážite si maličkosti
Nemusia to byť vždy okázalé gestá a veľké dary. Vy milujete aj maličkosti bežného života, smiech svojho partnera, jeho jedinečný humor, spôsob, ako leží na gauči, ako sa ráno oblieka, sprchuje…

Máte radi svoje rodiny
Stále sa upozorňuje na to, aký vplyv má rodina na vzťah. Naši rodičia prispeli k tomu, akí dnes sme. Ak partner toleruje našu rodinu, je to veľké plus pre vzťah.

Úplná dôvera
Dôverujete si na sto percent. Žiarlivosť vo vašom vzťahu nemá miesto. Svojou láskou ste si istí.

Máte podobné hodnoty
Spolu so spoločnými plánmi sú základom vzťahu. Chcete deti? Považujete svadbu za dôležitú, alebo chcete spolu zostarnúť aj bez papiera? Chcete sa niekedy neskôr presťahovať na dedinu, alebo ste výlučne mestskí ľudia? Keď má jeden z partnerov iné predstavy o svojom živote, diskutujú ich otvorene a hľadajú spoločné riešenie, ktoré bude dobré pre oboch.

Smejete sa spolu
Humor je lepidlom každého vzťahu, pomáha v malých krízach. Ak sa smiech zo vzťahu vytratí, vzťah sa spravidla končí. Vám však stačí málo, aby ste sa spolu od srdca nasmiali.

Hádky netrvajú večne
Vaše hádky netrvajú večne. Nazývate ich rozhovormi. Ak sa hádate, netrvá to dlhšie ako hodinu a volíte spôsob, ktorý je pre partnera znesiteľný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #hádka #zmysel života #kompromis #smiech #kompliment

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...