Vodnár či baran? Ktoré znamenie vyhľadáva aférky mimo vzťahu najčastejši?

Medzi znameniami zverokruhu sa nájdu vernejšie, ale aj také, ktoré si zo zväzku "odbehnú" do cudzej postele častejšie.

23.03.2018 17:00
nevera, vzťah, problém Foto:
Nevera? A aké ste znamenie?
debata

Aplikácia „Victoria Milan“ je určená zadaným mužom a ženám, ktorí hľadajú aférku mimo vzťahu. Aktuálne aplikácia zverejnila štatistiku, ktorá hovorí, ako sú na tom jednotlivé znamenia s vyhľadávaním nevery. A tu je trojica najväčších záletníkov podľa znamení:

1. Miesto

Vodnár

Najčastejšími vyhľadávačmi aférok sú podľa štatistiky spomínanej aplikácie vodnári. 10 percent používateľov aplikácie uviedlo dátum narodenia práve v znamení vodnára. Niet sa čomu čudovať. Ide o horúce znamenie, veľmi senzitívne a sexuálne založené. Zrejme za to môžu hviezdy, že práve vodnári sú najčastejšie neverní.

2. Miesto

Ryby

Ako znamenie sú tajomné, intuitívne, citlivé, chápajúce a často blúdiace medzi dvoma emocionálnymi svetmi. Na jednej strane im nevadí samota, na druhej strane hľadajú bezpečie. Ak však vyprchá kúzlo vzťahu, veľmi rýchlo zatúžia po novom očarení. Možno aj táto ich charakteristika súvisí s tým, že na aplikácii „Victoria Milan“ vyhľadávajú aférky veľmi často.

3. Miesto

Baran

Sú bojovníci, dynamickí idealisti, spontánni a pozitívni. Pokiaľ ide o ich sebavedomie – je vysoké, ženy aj muži sú presvedčení o tom, že sú jednoducho dokonalí a tí najlepší. Ich vášeň sa neustále hlási o slovo, len ťažko ju držia pod povrchom. Možno aj to je jeden z dôvodov, prečo sa umiestnili ako neverníci na treťom mieste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #zverokruh #znamenie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...