Ohnivá žena v znamení barana: Spravodlivá bojovníčka

Toto znamenie je vyslovene mužské, vládne mu planéta Mars. Ženy, narodené v tomto znamení, teda nie sú bojovné len náhodou...

22.03.2018 07:00
debata
Žena v znamení barana. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie baran, baran Žena v znamení barana.

Oriešok pre partnera

S touto ženou to teda nebude mať jednoduché nikto. Najťažší oriešok bude však predsa len pre partnera. Táto žena totižto aj doma bojuje, preto potrebuje bojovníka, musí ho však dokázať prebiť. (Chce byť na koni). A pasívny podpapučový typ? Ten by u nej nepochodil. Ale rozhodne by mal byť slabší. Rada prevezme iniciatívu, napríklad aj v posteli, nielen pri zoznamovaní či výchove detí.

Silný pocit pre spravodlivosť

Podobne ako žena v znamení vodnára či strelca, ani žena v znamení barana nemá rada záväzky, najradšej je čo najdlhšie slobodná. Má veľa záľub, miluje adrenalín a nepotrebuje, aby ju niekto obmedzoval. Vždy za niečo bojuje (stále je za čo), pretože barani majú silný pocit pre spravodlivosť. Sami sú spravodliví k druhým a spravodlivosť vyžadujú aj od okolia.

Je usilovná, pracovitá

Ako sme už spomenuli, ťažké to s touto ženou budú mať všetci. S kamarátkami sa často poháda, pretože ju neustále prenasleduje pocit krivdy. Je dobrou (spravodlivou) nadriadenou, no občas to škrípe v role podriadenej. Najlepšie sa tejto žene darí, ak si založí svoju firmu, prípadne ak jej je umožnené pracovať z domu. Mimochodom, je usilovná.

Netrpezlivá a tvrdohlavá

Podobne, ako ostatné ohnivé znamenia, aj barani sú netrpezliví a s býkmi ich spája tvrdohlavosť. Čo si zaumienia, to väčšinou dosiahnu, hoci až takú výdrž a odhodlanosť, ako levice, nemajú. Vďaka svojej tvrdohlavosti toho v živote veľa vybojujú. Ale beda, neznášajú porážky. Prehry považujú za svoje osobné zlyhania a dlho ich trápia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spravodlivosť #znamenie baran #krivda

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...