Kvalitnejší sex. Vyžaduje si tieto štyri doplnky

Kvalitu sexu neodráža len to, ako sa ľúbite a akú techniku, prípadne telesné proporcie máte. Pri pohľade na milovanie optikou vedy pochopíte, že aby ste dosiahli zlepšenie, aj na akt lásky je potrebné ísť fundovane.

17.03.2018 14:00
láska, milovanie, sex, partneri, milenci Foto:
Ak sa začnete obaja správať empaticky, nebudete potrebovať žiadne vedenie.
debata

Prestaňte vyzerať dokonale

Pokiaľ sa nebudete mať radi a je jedno, či ide o muža, alebo ženu, zabudnite, že pre vás činnosť, pri ktorej ste nahí bude príjemná. Virgie Tovar, autorka kníh o sexualite je jasného presvedčenia. Predstava dokonalosti kazí sex. Ak máte tendenciu sa trestať za vzhľad a mať vysnívanú postavu, nikdy nebudete tak otvorenou, uletenou, spontánnou a sexuálne šťastnou, ako keď si budete užívať taká aká ste.

Povedzte, čo chcete

Je to vec, ktorá sa skloňuje so sexom naozaj často a pritom mnoho žien stále nemá ani šajnu o tom, čo to znamená. Elle Chase, majiteľka sexuálnej poradne hovorí jasnou rečou. Povedzte čo chcete, ako to chcete, čo vám robí dobre a čo chcete iba skúsiť. Pretože iba tak sa môžete posunúť. Nemému nikto nerozumie a ak si nepýtate, tak to ani nemôžete dostať. Pritom aj drobnosť, ktorá vás sexuálne láka, môže znamenať, že sa vám posteľné hry razom zlepšia.

Čo nechcete

Druhá strana mince chcenia je odmietnutie. V sexe je potrebné nájsť isté hranice medzi predstavami partnera a pochopiť, že nie všetko, čo chce on, môže byť aj vám po vôli. Nemajte pocit viny, ak odmietnete sexuálnu praktiku, pretože sa len niekomu páči. Tak sa veľmi rýchlo dopracujete k fáze, že sex si nebudete užívať, ale pretrpíte. A to je prakticky koniec akéhokoľvek potešenia. Preto sa sústreďte na to, čo robí dobre obom. Všade sa dajú okresať hrany, ale v posteli nikdy nechoďte proti svojej vôli.

Praktizujte empatiu

Empatia nie je len to, že sa snažíte pozerať na veci očami partnera, ale aj akési vcítenie sa. To pri dobrom sexe znamená, že máte zrazu pred sebou množstvo možností, ako si vzájomne užiť potešenie. Ak sa začnete obaja správať empaticky, nebude prakticky potrebné žiadne vedenie. Budete si vychádzať automaticky v ústrety. Bude to ako tanec dvoch tiel a žiadne posteľné pretláčanie. Len tým, že sa naladíte jeden na druhého, prospeje výslednému orgazmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexualita #intimity #milovanie #sebavedomie #empatia

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...