Overené tipy, ako si okoreniť vzťah v posteli aj za stolom!

Na to, aby ste si niekedy vylepšili lásku, vášeň aj romantiku, netreba byť za každú cenu originálny. Stačí si požičať pár nápadov, ktoré celkom dobre fungovali iným. Kopírovaniu sa v tomto smere medze nekladú.

28.02.2018 09:00
láska, vzťah, manželstvo Foto:
Skúste si len tak s partnerom sadnúť, zobrať pero a papier a začať tvoriť osobitý rebríček rozkoší.
debata (1)

Prieskum, ktorý funguje

Austrálska odborníčka na vzťahy Nikki Goldstein si všíma nielen veci, pre ktoré vzťahy upadajú, ale veľmi dobre chce poznať aj veci, ktoré jej zverencom vrátili opäť iskru do chladnúceho spolužitia. A tak vytypovala najspoľahlivejšie rady, po ktorých to môže ožiť vo vzťahu, na gauči, za stolom, na spoločnej prechádzke aj v posteli.

Konverzácia o umení

Zaujímavé je, že na vzťah má omnoho lepší efekt konverzácia o umení a kultúre ako napríklad o samotnom sexe. Dvojice priznali, že je extrémne zaujímavé a vie ich to spolu zblížiť, ak prežijú spolu koncert, príjemný umelecký zážitok, alebo sa pustia do dišputy o umení. Tu je totiž v hre krása, niečo viac éterické ako len pragmatizmus a umenie je tak z istého pohľadu podobné láske. Preto ak sa dáte umenie, porastie aj vaše porozumenie.

Zameranie sa na prostredie

Skúste si vytvoriť krajšie prostredie. K romantike prispieva aj uprataný riad, povysávaná podlaha. Sviečky a príjemná hudba sú až nadstavbou. Spoločné upratovanie a starostlivosť o domácnosť patrí k veciam, ktoré mnohé dvojice po dokončení práce inšpirovalo k milovaniu. Zažite to aj vy.

Vytvorenie rebríčka rozkoší

Skúste si len tak s partnerom sadnúť, zobrať pero a papier a začať tvoriť osobitý rebríček rozkoší. A nie je to myslené len na sexuálnej úrovni, ale aj v oblasti toho, čo druhému robí radosť, prináša šťastie, úsmev na tvári. Každý tak dostane prakticky návod, ako toho druhého potešiť na množstvo spôsobov. Výsledok je ten, že už nikdy nebudete len tápať naprázdno, ak budete chcieť prejaviť nehu a náklonnosť.

Chvíle po sexe

Prehĺbte ich, popracujte na nich. Nie je nič horšie, ak sa milovanie premení len na súloženie. To vydrží pár mesiacov aktívnej zamilovanosti a potom všetko ochladne a dvaja ľudia sa odcudzia. Vychutnávajte si spoločne nahotu, túlenie po milovaní. Budujte si intímne chvíle a neokrešte ich na krátku predohru pred sexom. Váš vzťah bude omnoho romantickejší aj plnohodnotnejší.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #posilnenie vzťahu #umenie #neporiadok #ako vrátiť vášeň do vzťahu?

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...