Muž v znamení ryby: Najzáhadnejší muž zo zverokruhu

Tento muž pôsobí lenivo, ale častokrát lenivý v skutočnosti aj je. Spôsobené je to jeho najobľúbenejšou činnosťou, a tou je snívanie.

02.03.2018 14:00
debata (1)
Znamenie ryby. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie ryby, ryby Znamenie ryby.

Sám vo svojom svete

Ryba, okrem toho, že rada mlčí, takže počas dňa prehovorí oveľa menej, ako priemerný muž, je charakteristická aj svojím nikdy nekončiacim snívaním. Občas neodolá a rád vyloží nohy na stôl, ruky založí za hlavu, dokonca aj v práci, keď ho nikto nevidí. Je to preňho, ako pre iných masáž. Odrazu je vo svojom vysnívanom svete, ktorý má od skutočnosti poriadne ďaleko.

Preložiť nohu cez nohu

Partnerkám rybičiek je toto snívanie dôverne známe, a medzi nami dievčatami, pekne im to lezie na nervy! Títo muži sú schopní prísť domov po práci bez nálady, bez energie na ďalšie činnosti, len tak si ľahnúť k telke, preložiť poležiačky jednu nohu cez druhú, plávať si myšlienkami, predstavovať si kadečo, ale najlepšie, ak je to niečo príjemné. A zdriemnuť si.

Rekordne dlhý výber

Spomeňme tiež, že muž v znamení ryby je veľmi priateľský a milý, čo mu zaručuje, že sa celý život okolo neho točia rôzne atraktívne ženy. Len čo sa však dostanú do jeho blízkosti, sú poriadne zmätené a vystrašené, pretože prejavuje sa, akoby nebol na vzťah pripravený (čo je častokrát pravda). Tento muž si rekordne dlho vyberá. Je veľmi neistý a nerozhodný. Ale je citlivý.

Pozor, pozor! Dobrý milenec!

Astrológovia o ňom píšu ako o najzáhadnejšom mužovi zverokruhu. Nikdy totiž neviete, na čom uňho ste. Pláva vo vzťahu, ako ryba vo vode. Keď sa niekedy zapozeráte do akvária, zameriate sa ne nejakú rybičku, ktorá vám stále odpláva z dohľadu, ani neviete, kedy a ako… Tak aj muž, v znamení ryby, robí si čo chce. A na záver niečo pozitívne: Dámy pozor, je to dobrý milenec!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #neistota #mlčanie #snívanie #znamenie ryby #lenivosť #zmätok

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...