(Pri)veľmi obdarený partner? Skúste to s týmito 3 polohami

Veľkosť mužského prirodzenia - azda niet témy v sexuálnej oblasti, ktorej by bolo venované toľko rozhovorov, dohadov, debát, porovnávaní či odporúčaní.

26.02.2018 09:00
Poloha postojačky je síce kondične náročná, ale... Foto:
Poloha postojačky je síce kondične náročná, ale dokáže zázraky.
debata

Hoci už roky sa dookola opakuje, že ženám na veľkosti mužskej pýchy nezáleží a zvykne sa často objavovať v podobných materiáloch aj veta o malom Gašparkovi, mnoho zástupkýň nežného pohlavia prizná, že pár centimetrov nad priemer nikdy neurazí. Ak, samozrejme, partner vie s nimi zaobchádzať.

Priemerná veľkosť mužského penisu sa hýbe v rozmedzí od 13 do 15 centimetrov, najobdarenejší sú potom vraj muži z vybraných afrických krajín ako Ghana a Nigéria či z Jamajky a Haiti. Nech už je to však ako chce, niektoré partnerky aj na Slovensku „čelia“ tomu, že penis ich mužskej polovičky je výrazne väčší ako európsky priemer. A v takom prípade to nemusí znamenať len väčšiu rozkoš. Môže to byť aj pomerne nekomfortná situácia v sexuálnom živote.

Pri nadrozmerných veľkostiach je nutná nielen komunikácia dvoch partnerov, ale najmä spoločné hľadanie spôsobov, ako urobiť sexuálny akt príjemný a plnohodnotný. Pomôcť môžu okrem iného aj vhodne zvolené sexuálne polohy. Základom pri väčšine z nich je, aby uhol prieniku bol nastavený tak, aby nespôsobil bolesti či diskomfort pri príliš hlbokom vniknutí. Netreba si myslieť, že len zopár chlapov má taký dlhý „nástroj“, že by to mohlo žene pôsobiť bolesti. Už pri rozmeroch okolo 19 centimetrov môžu niektoré ženy vnímať príliš intenzívne (a tým pádom niekedy aj bolestivé) pocity a sexuálny akt musí prebiehať aj s ohľadom na tieto skutočnosti.

3 vhodné polohy

Ležiac na partnerovi
Jednou z vhodných polôh je taká, keď partner leží na chrbáte a partnerka si ľahne na neho, tiež chrbtom k nemu. Partner do nej vniká zozadu, ale uhol je taký, že znemožňuje penisu vniknúť príliš hlboko. Ženské partie sú pritom dostatočne sexuálne stimulované.

V tureckom sede
Muž si sadne v tureckom sede a žena si obkročmo sadá na neho. Mužské stehná slúžia ako opora pre ženu, ale zároveň ako priestor, ktorý obmedzí prienik penisu príliš hlboko.

Postojačky s jednou nohou okolo pása
Obaja partneri sú v stoji, žena sa môže opierať chrbtom o stenu a jednu nohu si ovinie okolo mužského boku. Uhol vniku je jemne zospodu a bráni mužovi vniknúť príliš hlboko, čo v tomto prípade pomôže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #penis #žena #veľkosť #poloha #prirodzenie

+ Robte niečo, preto aby sa vám aj naďalej žilo tak dobre ako doteraz.
Neodkladajte v práci niečo, čo môžete...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...