Pivo – nápoj, ktorý z vás spraví sexuálnu bohyňu!

Je veľa spôsobov, ako si spraviť milovanie krajším. Môžete si pripraviť romantickú večeru, hodiť na seba zvodnú bielizeň, alebo si otvoriť pivo. Bude to fungovať veľmi podobne. Erotizujúco, zvodne a stimulačne.

22.02.2018 13:00
pivo, druhy piva, alkohol, osvieženie Foto:
Je potrebné, aby pivo malo dostatok chmeľu a alkohol môžete vynechať.
debata

Chmeľ ako ženský pomocník

Pivo je výživné, zdravé a vďaka chmeľu je významným pomocníkom pre ženy. Nie je za tým však alkohol, pre ktorý sa môže človek stať povoľnejším a sexuálne otvorenejším. Je za tým chmeľ. A hlavne fytoestrogény, ktoré v ženskom tele pomáhajú prirodzene vyrovnávať hladiny hormónov a zvyšovať libido. Je teda potrebné, aby malo pivo dostatok chmeľu a alkohol môžete pokojne vynechať.

Viac radosti v posteli

Pivo obsahuje železo. Tu je vhodné, ak siahnete po pive tmavom, ktoré má tejto látky viac ako svetlý ležiak. Železo je veľmi dobré na to, aby ste sa stali nielen sexuálne aktívnejšia, ale pri milovaní prežívali aj väčšiu rozkoš. Tajomstvo je totiž vo zvyšovaní prietoku krvi v intímnej oblasti. Čo znamená vyššiu citlivosť u žien a lepšiu erekciu u mužov. Vynikajúca kombinácia a dôvod, prečo si dať k romantickej večeri radšej pohár piva ako víno.

Zlepšenie vitality

Pivo obsahuje veľmi dôležité dve zložky. Nimi sú vláknina a pre-biotiká. To znamená látky, z ktorých si črevné baktérie spravia hody a rozmnožujú svoje kolónie, aby vám všetko tam vnútri fungovalo ako hodinky. Pretože ľudia, ktorí majú problematické trávenie, strácajú chuť na sex a životnú vitalitu. Pivom tak môžete vylepšiť svoje vylučovanie, dostať črevá do kondície a s tým vylepšiť aj intímny život.

Doprajte pivo aj vaše polovičke

Nato, aby si muž vychutnal účinky piva nepotrebuje vypiť pív desať a nikde nie je napísané, že musia byť alkoholické. Práve naopak, alkohol je v tomto prípade na škodu. Pretože alkohol totiž môže mať neblahý vplyv na pevnosť erekcie. Stačí preto aj nealko pivko, ale pravidelne a to by to malo stačiť na zlepšenie predčasnej ejakulácie. Za všetkým sú totiž rovnako fytoestrogény z chmeľu, ktoré tento problém u mužov pomáhajú eliminovať na prírodnej báze.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pivo #libido #erotika #vláknina #rozkoš #Chmel #fytoestrogény

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...