Žena v znamení ryby: Empatická a poriadne nevyspytateľná!

Astrológovia o nej hovoria ako o žene niekoľkých tvárí, nesnažte sa ju okamžite pochopiť, potrebujete niekoľko týždňov, mesiacov, rokov...

20.02.2018 11:00
debata (2)
Žena v znamení ryby. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie ryby, ryby Žena v znamení ryby.

Vie sa vyšmyknúť ako rybička

A ak si už budete na istom, že vás táto žena neprekvapí, práve vtedy sa vám vyšmykne, presne ako ryba a vpláva do rybníka. Stratí sa vám z dohľadu. Takto sa prejavuje znamenie ryby, pláva si životom. A robí to aj v opačnom garde. Muž, ktorý s touto milou ženou flirtoval, môže ostať šokovaný, ak sa mu odrazu vytratí zo života. A ona sa znova zjaví, keď to bude najmenej čakať…

Znamenie zlatokopiek

Najviac zlatokopiek sa vraj rodí práve v znamení ryby. Pýtate sa prečo? Pretože tieto ženy, narodené v druhej polovici februára, resp. v prvej polovici marca, neuveriteľne zbožňujú, ak je o ne postarané. Ony nie sú dobré gazdinky, ako ženy v znamení raka, rady si však doma lakujú nechty na drahej pohovke a mäkkom koberčeku, kým muž pracuje… Tento „život v klietke“ sa im pozdáva.

Verná, vie odpúšťať

Dobrú kombináciu vytvorí práve s mužom, ktorý má rád svoju ženu pod „drobnohľadom“ a nepotrebuje žiadnu „nezávisláčku“, túžiacu po slobode. (Takže vodnár, baran, lev a strelec nie sú ženy preňho). Vzťah so ženou-rybou mu však dá veľa. Je verná, vie bezhranične milovať aj odpúšťať a okrem toho má zmysel pre romantiku.

Empatická… dobrá psychologička

Podobne, ako žena v znamení býka, aj ona sa vie rozčertiť, až tak, že by ste ju ani náhodou nenazvali nežnou, a už vôbec nie romantičkou. Na rozdiel od ženy v znamení býka na to nepotrebuje tak veľa času. Vďaka svojej empatii sa najlepšie uplatní v týchto povolaniach: môže byť z nej dobrá psychologička či koučka, novinárka, ale tiež umelkyňa.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #romantika #znamenie ryby #empatia #zlatokopka

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...