Ako rozpoznáte, že k vám prišla pravá láska

Nie je to láska na prvý pohľad, ani šialené zamilovanie. Niečo však naznačuje, že toto je ten ideálny chlap, s ktorým stojí za to spojiť život.

15.02.2018 17:00
láska, zamilovanosť, vzťah Foto:
Láska na celý život vás musí baviť a prekvapovať.
debata

Charizma

Nie je ju vidieť, nedá sa popísať slovami, ale vy ju cítite. Nie je to o tom, či má muž modré, alebo hnedé, oči, ale o tom, čo s vami robí, keď sa na vás pozerá. Jednoducho vás priťahuje svojou osobnosťou. To je veľmi dobré znamenie, pretože názory sa môžu zmeniť, telo zostarne, fyziológia sa zmení, ale charizma, tá ostáva. Ak vás ňou dokonale opantal, tak to má nádej, že ho budete mať rada aj vtedy, ak jeho telo už zlomí staroba.

Spoločné vízie

Treba žiť v prítomnosti. To radia od vzťahových expertov cez motivačných lídrov azda všetci. No v rámci plánu na dlhodobý vzťah nie je možné budiť sa vedľa partnera bez toho, aby ste videli, či to má zmysel. O tom však nerozhoduje výkon v posteli, ani to, či má aktuálne drahé auto a saká. Všetko sa totiž môže razom zmeniť, no spoločná životná vízia ostane. Ak ste s niekým na rovnakej vlne, máte spoločné plány, sny, predstavy o živote a ako sa hovorí aj očakávania, nepoložia vás ani obdobia hýriace šťastím, ani tie, keď sa šťastena odkloní. Vtedy sa iba zahryznete a vykročíte spolu za lepšími časmi.

Jednoducho to viete

Nemáte pochybnosti. Zo ženskej intuície sa niektorí smejú, iní ju podceňujú, ale ako sa hovorí, žena cíti aj to, čo nevedia zaznamenať prístroje a nedá sa dokázať logicky. Ak niekde tam vo svojom vnútri cítite, že toto je ten muž, ktorého chcete vítať po príchode z práce, je to jasné. Nie je to zamilovanie, ale láska na dlhý čas.

Nenudíte sa

Veľmi dôležitý bod. Pretože zamilovanosť je vratká. Vtedy vám netreba robiť nič spoločne, iba dýchať. No polihovanie v posteli nebude nikoho baviť desiatky rokov a vtedy prichádza chvíľa, keď potrebujete jeden druhého dopĺňať. Potešovať, robiť si život pestrým. Láska na celý život vás musí baviť a prekvapovať. Ak nemáte pocit, že do spoločného bývania prichádzate z práce s myšlienkou, že presne viete, čo bude nasledovať, ste šťastnou partnerkou muža, s ktorým vám to naozaj môže vyjsť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nuda #charizma #intuícia #spoločná vízia

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...