Vysoký muž a nízka žena? Perfektný pár!

Ona naňho pozerá zdola, on na ňu zhora. Istá štúdia naznačila, že extrémny výškový rozdiel partnerov má na vzťah pozitívny vplyv.

12.02.2018 11:00
Hayden Panettiere a Vladimir Kličko Foto:
Herečka Hayden Panettiere s priateľom - boxerom Vladimirom Kličkom.
debata (2)

Šťastné ženy

Napríklad, Hayden Panettiere sa na svojho vysokého muža, Vladimira Klička pozerá zamilovane zdola. Ak ste doteraz nikdy neboli s takým vysokým človekom, je to niečo fascinujúce. A ešte fascinujúcejšie je, že extrémny výškový rozdiel má mať pozitívny vplyv na šťastie ženy. Tvrdí to aspoň juhokórejská štúdia. Pozorovaniu sa na dlhšie časové obdobie podrobilo 7850 párikov.

Sila, mužskosť a ochrana

Kuriózne je, že šťastné manželstvá sa pomaly po 18 rokoch rozpadli. Podľa doktorky Kitae Sohn je jasné, prečo ženy často uprednostňujú vysokých mužov. Je to jav, zakotvený v ľudských dejinách. Veľkosť tela symbolizuje (zabezpečuje) silu, mužskosť a ochranu.

Súvislosť je jasná

Toto má byť rovnako podvedomé, ako tendencia ľudí, uprednostňovať slané, sladké alebo mastné jedlá. „Taká strava je dôležitá na prežitie, no bola ojedinelým javom, keď sa ľudstvo vyvíjalo – preto je aj súvislosť medzi túžbou po týchto potravinách a reprodukčným fitnessom ľudí.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #ochrana #manželstvo #šťastie #telesná výška #mužskosť

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...