Kedy vzťah fungovať nebude? V týchto prípadoch!

Niekedy sa snažíte priveľmi, inokedy prešľapujete na mieste. Ak robíte chyby, vzťah sa rozpadne.

09.02.2018 12:00
láska, rozchod Foto:
Už spolu byť nemôžete.
debata

Buď partnera berte takého, aký je, alebo ho neberte. Utešovať sa mesiace či dokonca roky, že sa zmení, je nereálne. Uberáte sa o čas aj o energiu, ktorú môžete venovať mužovi, s ktorým vám bude naozaj dobre bez toho, aby ste mali potrebu na ňom čosi meniť.

Vzťah potrebuje čerstvý vzduch. Doprajte si navzájom voľnosť a všetko bude klapať. Telefonáty, „špicľovanie“, nedôvera a upodozrievanie nikoho vo vzťahu neudržia.

Zabudnite na ultimáta, v láske nefungujú. Vzťah typu: buď to bude takto, alebo… je nezdravý. Nikoho vo vzťahu neudržíte, ak on sám nechce. A hoci sa vám vzťah nerozpadne hneď, jeden z vás v ňom šťastný nikdy nebude. A skôr či neskôr odíde.

Žijete izolovane od priateľov aj známych. Spočiatku vám stačí, že ste dvaja. Ale časom začnete túžiť aj po iných ľuďoch, priateľoch. Ak jeden z vás túto potrebu nemá, je tu problém. Partnera držať v izolácii nemôžete, bude nešťastný.

Stojíte na jednom mieste a jeden z vás sa túži pohnúť vpred. Ak v rozhoducúcich okamihoch vzťahu nestojíte pri sebe a nezhodnete sa na ďalšom kroku, vaša láska neprežije. Obaja svoje kroky napokon zrealizujete, ale už nie spoločne. Váš vzťah jednoducho „dožil“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #žiarlivosť #nepokoj #odlúčenie

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...