Nič vážne z toho nebude... Už otvorte oči!

On vám vysiela jasné zmanenia, že láska na celý život medzi vami nehrozí.

06.02.2018 15:00
hádka, muž a žena, spálňa Foto:
Už to nie je také ružové ako na začiatku?
debata

Na vážny vzťah sa necítim

Hoci vám to dookola opakuje, vy si idete svojou cestou. On vám neustále prízvukuje, že vaše očakávanie nedokáže naplnť a v podstate vám hovorí, že mu je s vami dobre – ale len v psoteli. Iste, občas si spolu niekam vyjdete, ale to je tak všetko. Ak vám to takto vyhovuje, je to v poriadku, ak však stále dúfate v zmenu, nedočkáte sa jej.

Na „ploche“ mu svieti foto jeho ex

Buď sa na neho usmieva z mobilu, z tabletu či z počítača, takáto spomienka pre vás neznamená nič dobré. Je najvyšší čas pochopiť, že ste v jeho živote len na nutnú chvíľu, aby si vyliečil zlomené srdce. Žena pred vami v jeho živote narobila „chaos“ a odišla. Napriek tomu na ňu nevie zabudnúť. Vy mu v tom máte pomáhať. Je na vás, či chcete…

Vždy mimo jeho bytu

Nemá problém prísť k vám, aby vo vašej posteli prežiť celú noc. Ale jeho byt je pre vás nedobytnou pevnosťou. A vysvetlí to rôzne – od slov, že práve niečo prerába až po strašný neporiadok, za ktorý sa hanbí. Tak či onak, chvíľu sa takéto výhovorky dajú chápať, nie každý je okamžite pripravený pozývať si ľudí k sebe. Ak však do jeho bytu nesmiete dlhodobo, niečo tu nehraje. Vzťah týmto spôsobom fungovať nebude a vy na vine nie ste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #počítač #byt #rozchod #expartnerka

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...