Single a smutná? V tomto veku stretnete svoju veľkú lásku!

Ste single, sama, nikto na vás nemá čas? Predýchajte to, nestresujte sa, uvoľnite sa.

06.02.2018 13:00
srdce, láska, vzťah Foto:
Ilustračné foto.
debata

Lebo vedci stanovili pravidlo, podľa ktorého existuje určitý vek, v ktorom je pravdepodobné, že stretnete svoju veľkú lásku. Pravidlo sa volá „37-perecentné pravidlo“. Je to algoritmus, vytvorený matematickými formuláciami, ktoré nám môžu pomôcť pri rozhodovaní.

Mám počkať, kým budú tieto topánky v akcii? Spraviť si inú selfie alebo použiť ako profilovú fotografiu celkom inú? Mám sa rozhodnúť pre novú pracovnú ponuku, alebo radšej zotrvať v starej práci? Podobné úvahy máme aj, čo sa týka lásky. Mám mu povedať áno, alebo radšej čakať, kým stretnem niekoho, kto sa ku mne hodí viac?

V akom veku stretneme veľkú lásku?

Podľa vedcov platí: Keď sme vyskúšali 37 percent možností, je najlepší čas to „zaklincovať“. A je jedno, či sa rozhodujeme o tom, či si kúpime topánky, zmeníme prácu, alebo povieme áno svojmu partnerovi. Podľa vedcov sme totiž potom schopní robiť rozumné rozhodnutia.

Ak by sme sa držali 37-percentného pravidla a vychádzali z toho, že väčšina ľudí sa vydáva a žení vo veku od 18–40 rokov, potom nájdeme ideálny vek v 26 rokoch. To zodpovedá pravidlu 37 percent. Predtým je väčšia pravdepodobnosť, že odmietnete muža a čakáte na „niekoho lepšieho“ a po 26-ke sa už podľa expertov znižujú v hľadaní toho pravého šance.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #single #rozhodovanie #pravidlo #úvaha

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...