Dokázané! Toto sú sexuálne pozície, ktoré nám naháňajú strach!

Pri sexe by nič nemalo byť trápne, napriek tomu však je - podľa aktuálnej štúdie - jedna sexuálna pozícia, ktorá väčšinu ľudí pekne znervózňuje.

29.01.2018 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ilustračné foto.
debata (1)

Dve pozície naháňajú strach

Cieľom aktuálnej štúdie bolo zistiť, čo nás pri sexe najviac znervózňuje. Odpovedalo tisíc heterosexuálne orientovaných ľudí v USA a v Európe. Výsledky následne ukázali: Sú predovšetkým dve sexuálne pozície, z ktorých má väčšina paniku.

Príliš náročné

Na prvom mieste sa umiestnila vertikálna „šesťdesiatdevina“, čiže sex postojačky! 56,8 percent opýtaných žien a 42,7 percent mužov má z tejto pozície strach. Prečo? Ženám naháňajú mráz po chrbte myšlienky, že môžu byť pre partnera ťažké. A mužom sa tiež zdá táto záťaž príliš náročná…

Druhé miesto vyhráva…

Menej prekvapujúce je už druhé miesto. 54,6 percent žien má strach z bolestí pri análnom styku, mužov však táto sexuálna praktika znervózňuje oveľa menej, spomenulo ju len 30,5 percent.

Ktorú obľubujeme najviac?

Masturbáciu pred partnerom považuje 16,3 percent žien a 9,5 percent mužov za skôr trápnu. Logicky, na poslednom mieste tohto rebríčka sa umiestnila misionárska pozícia, ako vôbec najobľúbenejšia zo všetkých sexuálnych pozícií.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #trapas #bolesť #strach #nervozita #misionárska poloha #análny styk

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...