Muž v znamení vodnára: Pod tvrdou škrupinou je nežný a citlivý

Astrológovia hneď na úvod vysvetľujú, pod akou nadvádou je toto znamenie. Patróni sú dvaja a "bijú sa". Jeden je prísny, druhý revolučný.

31.01.2018 15:00
vodnár Foto:
Muž v znamení vodnára.
debata

Zložitá osobnosť

Vyplýva z toho, že vodnár je dosť zložitá osobnosť. A najzložitejšie to budú mať s týmito mužmi opäť len ženy. Áno, aj ostatné by rady čo najčastejšie počuli do svojich polovičiek zázračnú vetu „ľúbim ťa“, hoci aj každý deň. Ak sa im nedostáva, vypýtajú si ju otázkou. „Ľúbiš ma?“ Predsa len, u vodnára ani toto nie je jednoduché. A tak, jeho partnerka častokrát nevie, na čom je…

Sám neznáša obmedzenia

Jednoduché to partnerka vodnára nebude mať ani pre žiarlivosť, ktorá je taká typická skôr pre škorpiónov. Rád by svoju partnerku „držal na krátko“, ale, žiaľ, ani toto sa nedá vysvetliť ako „vyznanie lásky“. Žiarlivosť je predsa niečo celkom iné, život obmedzujúce, strpčujúce. Paradoxne, on sám neznáša obmedzenia. Ako sme už písali o žene-vodnárke, títo ľudia milujú slobodu.

Maznanie nie je preňho

Podobne, ako muž, narodený v znamení býka, aj vodnár má rád domov, nie je ako strelec, ktorý považuje za domov miesto, kde je päť minút spokojný. A zajtra to zas môže byť niekde inde… Býva však tvrdý, typický muž, ktorý nie je žiadnym romantikom, neznáša maznanie, nenávidí lichôtky… Pod jeho škrupinou sa však (občas) skrýva aj dosť citlivý, nežný muž.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #žiarlivosť #neha #znamenie vodnár #lichôtky

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...