Valentín ráno, na obed aj večer! Ako ho osláviť?

Prejavy lásky a pozornosti voči srdcu blízkym ľuďom sú nadčasové a Valentín je tu na to, aby nám dobré zvyky pripomínal.

24.01.2018 17:00
Valentín, prestieranie Foto:
Romantika a Valentín - kombinácia, ktorá k sebe patrí. Ale nielen večer.
debata

Potešiť niekoho, koho máte radi, užiť si spoločné chvíle a uchovávať tieto spomienky – o to 14. februára ide.

Nielen čerství zaľúbenci, ale aj vzťahy rokmi preverené si zaslúžia pozornosť. Ak ste niekedy zažili pocit, kedy si na vás počas sviatku zamilovaných váš drahý nespomenul, určite sa k nemu rada nevraciate.

Práve v dlhoročných vzťahoch je dôležité pekné okamihy si nielen pripomínať, ale ich aj prežívať. A hoci 14. február tento rok „padne“ na stredu a nie na víkend, napriek tomu môžete začať s milou oslavou už ráno. Napríklad aj zaľúbeným odkazom písaným vlastnou rukou, ktorý vašej láske necháte napríklad v peňaženke či na poličke v kúpeľni. Len tak, z lásky.

Počas pracovného dňa sa aspoň na pár minút „odtrhnite“ od úloh a termínov a zalovte vo vašom archíve fotografií. Vyberte nejakú, na ktorej s vašou láskou prežívate čosi veselé, milé či vzrušujúce a pošlite ju. Alebo ju nechajte vytlačiť a večer ňou prekvapte partnera. Aj s nejakým krásnym a originálnym venovaním a malým darčekom.

A napokon príde valentínsky večer. Či už bude mať prívlastok romantický alebo sexi, mal by byť iba váš. Lásku, aj tú po mnohých spoločných rokoch, môžete osláviť na niekoľko spôsob. Nielen večerou a fľašou vína. Napríklad aj valentínskym výletom na miesto, kde ste prežili prvé rande, kde vás partner požiadal o ruku alebo kde ste od neho dostali prvý bozk.

Sada La Praline od Oriflame obsahuje mydlo a...
Prestieranie ozdobené srdiečkami, Ikea, 1,49 eur.
+12Zápisník Ruby Folk od Rifle pochádza zo...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #oslava #darčeky #Valentín

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...