Tri dôvody, prečo by ste mali tráviť čas aj sama

Ľudia sú fajn, ale občas si človek musí od nich oddýchnuť, aby odhalil tajné zúkutia svojej duše.

19.01.2018 14:30
prechádzka, zima Foto:
Vyrazte si sama na prechádzku, oceníte to.
debata

Pokoj a uvoľnenie

Kto je neustále v obklopení ľudí, pozerá do telefónu a kliká na sociálne siete, nikdy nenájde pokoj počas dňa. Stále nové a nové vnemy človeka odvádzajú od toho, aby skutočne „vypol“. Ako si pomôcť? Vyrazte sama aspoň na hodinovú prechádzku niekam za dom, do lesa či do parku. Telefón nechajte doma a buďte len sama so sebou. Čím častejšie, tým lepšie.

Nájdite svoje skryté túžby

Kto iný, než vy sama, najlepšie poznáte svoje túžby a želania. Ak však nemáte čas na ne myslieť a ich rozvíjať, je to smutné. Ak však zostanete počas víkendu sama doma alebo sa niekam vyberiete bez spoločnoti, opäť v sebe objavíte chuť snívať. Nebudete ovplyvnená predstavami nikoho ďalšieho, budete len vy. A všetko, čo si počas času, kedy ste sama vysnívate, po návrate medzi ľudí môžete začať napĺňať.

Prekročte hranice

Ak niekam vyrazíte sama, bez ľudí, ktorých poznáte, nájdete pokoj. Na druhej strane, prekročíte hranice svojej každodennosti. Najmä vtedy, ak sa vyberiete kamsi do neznáma, kde ste skutočne odkázaná len sama na seba. Zrazu zistíte, čo sa vo vás skrýva, aká šikovná dokážete byť a možno aj kreatítna. Keď nemáte stále po ruke niekoho, kto vám s niečím pomôže či poradí, musíte to skúsiť sama a tým prekročiť povestné hranice, za ktoré v obklopení iných ľudí nevyrážete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prechádzka #samota #túžby

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....