Žena v znamení vodnára: Papier na lásku nepotrebuje

Astrológovia ukazujú na dilemu, s ktorou žena, narodená v znamení vodnára, najčastejšie bojuje. Je to ťažké rozhodovanie medzi materstvom a kariérou.

22.01.2018 11:00
vodnár Foto:
Žena v znamení vodnára.
debata

Rozmýšľa, logicky uvažuje

Pripomeňme, že znamenie vodnár je vzdušné. Vzduch charakterizuje intelekt, um, rozmýšľanie, logika, ale aj intuícia. Takto by sa dalo charakterizovať znamenie vodnára. Bude dobrou matkou, ale ona musí mať popri tejto činnosti aj iné aktivity. Táto žena by v „zlatej klietke“ neprežila. A už vôbec by neprežila v zlatej klietke ako bezdetná.

Papier nepotrebuje

Veľa žien v znamení vodnára si vie predstaviť prežiť celý život len v partnerskom zväzku. Práve toto je žena, ktorá kričí ako prvá: „Na lásku nepotrebujem papier!“ Ona to však myslí doslovne. Chce mať totiž pocit, že môže odísť, ujsť, keď sa jej niečo znepáči. Síce, keď už si vyberie, býva spokojná, ale v manželskom zväzku sa táto osoba predsa len cíti nesvoja.

Kuchyňa ju nezaujíma

Ak sa vydá, musí mať istotu, že muž po jej boku jej dá maximálnu slobodu. Má veľa záľub, ktorým je verná, nestrieda ich ako ponožky, ako to robí žena v znamení blížencov. Potrebuje sa realizovať. Muž, ktorý sa do nej zaľúbi, musí tiež rešpektovať, že toto nie je žiadna gazdinka. Túži po svojej pracovni, kde bude šiť, maľovať či vyrábať bižutériu, menej ju však bude zaujímať kuchyňa.

Šarmantná a zaujímavá

Žena v znamení vodnára je inak šarmantná, zábavná a veľmi zaujímavá. Originálna a svojská. Má preto veľa kamarátok, obľúbená je však aj v spoločnosti mužov. Býva preto osočovaná ako „prelietavá“, podľa astrológov však nie viac, ako žena v ktoromkoľvek inom znamení…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sloboda #materstvo #znamenie vodnár #originalita

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...