Päť vecí, ktorým sa pred sexom radšej nevenujte

Horúce chvíle vášne sa blížia! Ale niektoré prešľapy ich môžu pokaziť.

17.01.2018 13:00
sex, vzťah, problém Foto:
Váš partner musí počkať, než odpíšete na správu?
debata (3)

1. Človek je sexi vtedy, keď sa on sám cíti sexi. Ak sa pred milovaním začnete partnerovi zdôverovať s tým, ako sa vám stále nedarí schudnúť a ako veľmi vás trápi celulitída na zadku a stehnách, nič sexi na tom nebude.

2. Dopriali ste si ešte jednu cigaretku pred nocou plnej vášne? A rýchlo mierite k partnerovi do postele… Stop! Kto by mal chuť vášnivo sa bozkávať s niekým, kto chutí ako „popolník“? Ak si už neviete cigaretu odoprieť, skôr než do spálne zamierte do kúpeľne.

3. Sex ako dezert? Prečo nie… Po ťažkej večeri vám však takýto dezert zrejme vhod nepríde. Sex je svojím spôsobom aj športový výkon. A s plným žalúdkom sa vám bude športovať naozaj ťažko.

4. Pohárik na uvoľnenie… Ak vám dva deci vína padnú pred sexom vhod, je to v poriadku. Vypiť celú fľašu je v poriadku už menej. Samej sebe sa možno budete zdať uvoľnená a plná odhodlania, partner to však môže zhodnotiť celkom inými slovami. Byť „na mol“ sa pred sexom nevyplatí.

5. Už mierite do postele, nálada je správne uvoľnená a vy obaja plní očakávania. Vtom vám príde správa. Siahnete po telefóne a začnete sa venovať odpisovaniu. Partner čaká, jeho nálada chladne… Vybavovanie správ si nechajte na druhý deň, v posteli si užívajte niečo oveľa lepšie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #mobil #alkohol #vášeň #nadváha

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...