Má chuť na sex? Oči ho prezradia

Dohováranie sa mužov a žien v niektorých oblastiach môže byť problematické.

16.01.2018 09:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Dokážete si povedať očami, že máte chuť na sex?
debata

Pokiaľ však ide o sex, medzi partnermi by mal vládnuť jazyk, ktorému dokážu porozumieť obaja. Ako vyjadriť túžbu po sexe smerom k partnerovi bez slov a celkom jednoznačne? Predsa očami.

Ak túžite zistiť, že váš partner práve v istej chvíli túži po sexe, musíte sa mu zahladieť do očí. Práve oči prenášajú tieto signály medzi partnermi najvýraznejšie. Sú erotogénnou zónou, pretože sa v nich odráža túžba.

Očami si navzájom vyšlete signál, ktorý je „akýmsi“ lákadlom, pozvánkou na vášnivú hru. Ak vás partner pozná, vašu výzvu pochopí okamžite.

V očiach sa stretávajú pocity oboch partnerov. Signály poslané z očí do očí dokonca túžbu partnerov ešte zvýraznia, podčiarknu. Pozorovanie partnera preto zohráva dôležitú úlohu aj v momente, kedy ho žiadate týmto spôsobom o sex. Zreničky reagujú troma spôsobmi.

  • Ak má partner pri vašej očnej výzve zreničky zväčšené, má záujem o to isté, o čo aj vy. Platí to pre ľudí, ktorí sú spolu dlhší čas, ale aj pre tých čerstvo zaľúbených.
  • Ak prebehne prvý vymenený signál a obaja sú už mierne vzrušení, zreničky sa zúžia.
  • Následne po sexe a orgazme sa zreničky opäť rozšíria. Aj takto sa dá zistiť, či bol orgazmus skutočný alebo len hraný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #problém #vášeň #oči #túžba

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...