Typy mužov, ktorí si nezaslúžia vašu lásku!

Srdcu sa rozkazuje ťažko, ale ak sa chcete vyhnúť sklamaniam, tak je občas vhodné zapojiť aj rozum.

15.01.2018 09:30
muž, vzťah, snívanie, Foto:
Sukničkári vedia so srdcom žien spraviť katastrofálne veci.
debata (1)

Agresívny typ

Je to presne ten typ chlapa, ktorý kričí na ulici, neváha vás zosmiešniť v spoločnosti, je to chlap, ktorý si za každú cenu potrebuje vybiť svoju zlosť na slabších a tým je väčšinou partnerka, ktorá je po ruke. Takýto muži si nezaslúžia lásku ani pochopenie, pretože pri nich vždy skončíte ako tá najhoršia. Aj keď sú oni na vine. Ak si chcete otestovať, či ide o tento druh chlapa, nechajte ho šoférovať v dopravnej špičke v piatok poobede. Najlepšie v nejakom neznámom meste. Určite sa ukáže.

Mamičkin maznáčik

Každý má rád svoju mamu, ale mamičkin maznáčik je typ muža, ktorý neustále porovnáva, ako to bolo doma pri mame a ako je to pri vás. Navyše vždy má pravdu jeho mama a nebude mu vadiť, že vám bude strkať nos aj do súkromia. V manželstve sa potom žije veľmi ťažko, ak stále máte za sebou svokrin tieň. Je skutočne zložité milovať človeka, pri ktorom cítite, že nie ste tá, s ktorou rieši svoje životné priority a otázky.

Sukničkár (aj virtuálny)

Klasickí sukničkári sú bezpochyby muži, ktorí vedia so srdcom žien spraviť katastrofálne veci. No lásku si nezaslúžia nielen tí, ktorí neustále súložia poza váš chrbát. Nie sú jej hodní ani muži, ktorí sa obzrú za každou sukňou. Aj za takou, čo vám nesiaha ani po členky. Navyše s každým obzretím utrúsia nejakú lichôtku na adresu neznámej, ale vám doma nepovedia milého slova. Takéto správanie mužov voči vlastnej partnerke je skutočne bezočivé a je jedno, či sa odohráva v realite, alebo na internete.

Hazardér

Milovať človeka, ktorý hazarduje, je nebezpečné. Nikdy neviete, kedy mu hazard nevyjde a pochová vašu lásku, spoločné sny, alebo seba. Život s hazardérom je vždy adrenalín. Takíto muži sa prejavujú zníženým pudom sebazáchovy aj sociálnymi zručnosťami. Musia hazardovať v aute, v živote, v hrách, všade. Nie je to nič príjemného čakať hazardéra doma vždy so strachom.

Vlastníci

Chcú vás mať a vlastniť. Potrebujú mať pod kontrolou každý váš krok, čin, správanie. Neustále majú prehľad o vašich známych a kamarátoch a nenápadne vás od nich presmerujú aj tak vždy na seba. Postupne strácate kontakty a ostáva vám iba on. Taký človek vás skutočne nemiluje, on vás potrebuje ovládať.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sukničkár #agresivita #mamičkin synáčik #sebec #hazardér

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...