Situácie, v ktorých sa do partnera zamilujete zasa znova

Možno so smutnou dušou už len závidíte čerstvo zamilovaným párom a spomínate, aké bolo, keď to príjemné, erotické, láskavé, vášnivé niečo rástlo aj medzi vami.

07.01.2018 17:00
láska, vzťah, budúcnosť Foto:
Je zaujímavé, ako je obyčajné držanie za ruky pre ľudí dôležité.
debata

Ale nemusíte len spomínať. Americká stránka venujúca sa vzťahom zverejnila situácie, pri ktorých sa do seba znovu a znovu zamilujú aj dlhoroční partnermi. Skúste to aj vy.

Vzájomný kontakt

Cestujete, odchádzate, ste na služobnej ceste? Zaujímajte sa o seba. Nie je to žiadna kontrola, ak partnerovi dáte vedieť, že na neho myslíte. Potešíte ho na diaľku aj pekným slovom, telefonátom, správou. Moderná technika nemusí prospievať len záletom, ale aj pestovaniu nových vzplanutí. Vyznanie lásky na diaľku má veľké čaro.

Zbavte sa zlého dňa

Nie každý deň je naplnený optimizmom. Ako na vašej, tak aj na partnerovej strane. Chvíľa, keď si človek povie, že polovičku stále miluje, je moment, kedy aj zlý deň vie premeniť na lepší len tým, že je. Keď si navzájom môžu povedať všetko a utešiť sa v náručí. Niektoré zlé veci v živote nemôžete ovplyvniť, ale viete ich spoločne zvládnuť tak, že sa znovu do seba zamilujete.

Držanie sa za ruky

Je zaujímavé, ako je obyčajné držanie za ruky pre ľudí dôležité. Pritom iba hŕstka ľudí sa len tak bežne v živote drží za ruky. To sú tí, čo sa zaľúbili iba raz. Tí, ktorí majú prepletené prsty na nákupoch, na pláži, počas prechádzok alebo aj keď idú na autobus. Tí sa vedia do seba zamilovať aj niekoľkokrát do dňa.

Spoločné dobrodružstvo

O prekračovaní komfortnej zóny sa hovorí stále častejšie. Má schopnosť posúvať nielen hranice našich ľudských možností, ale aj vzájomnej lásky. Teda ak absolvujte dobrodružstvo a vystúpenie z komfortu spolu s partnerom. Vy v ňom znovu objavíte hrdinu a on vo vás ženu, za ktorú sa oplatí bojovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #komunikácia #zamilovať sa #dobrodružstvo #držať sa za ruky

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...