Vždy si vyberiete zlého chlapa? Možno robíte základnú chybu!

Nie jedna žena pri ohliadnutí sa za svojou milostnou minulosťou len sklamane pokrúti hlavou. Hoci to vyzeralo dobre, skrátka narazili vždy na nesprávny typ. Dôvody môžu byť prosté.

16.12.2017 14:00
láska, vzťah, problém Foto:
Ak lovíte v rovnakých vodách, nový chlap bude mať rovnaké chyby ako tí pred ním.
debata (2)

Rovnaký okruh známych

Ulovili ste si prvého nesprávneho v istej skupine ľudí. No a toho ďalšieho a ďalšieho a ďalšieho tiež hľadáte v tej istej množine. Nikdy nezabudnite, že človeka formuje okolie v akom sa pohybuje. Ak vám niečo raz nevyšlo, skúste radšej smerovať svoje vohľady iným smerom. Pretože ak to neurobíte, môže sa pokojne stať, že nový chlap bude mať rovnaké chyby ako tí pred ním, keďže má možno rovnakú prácu, záľuby, či aktivity.

Príliš privierate oči

Možno patríte k skupine žien, ktoré ak sa zamilujú, tak oslepnú a ohluchnú. Ako prvé sa vykašľú na svoje očakávania od partnera, pretože so zapálenými lýtkami si myslia, že nič nie je tak dôležité ako to, čo aktuálne cítia. No to pre život nestačí. Sociologička Vida Maralani hovorí, že je veľmi ťažké prežiť život s niekým, kto absolútne nespĺňa naše predstavy o mužovi, otcovi, správaní, cieľoch, hodnotách a podobne. To je skôr či neskôr predzvesť toho, že si poviete, že ste sa opäť raz zamilovali do nesprávneho.

Tlačíte na pílu

Nechajte veciam voľný priebeh. Ak chcete niečo urýchliť, málokedy to vyjde. A nie je to tak len vo vzťahoch. Aj výber partnera by mal podliehať tomu, čo chcete sama. Ak ste tou, čo sa dá vždy len uloviť, aby nebola sama, nemusí to znamenať, že sa práve našiel aj niekto, kto vám bude celoživotne vyhovovať. Povedať nie je jedna zo základných rád nielen v úvode vzťahu, ale aj v jeho priebehu. Dajte si na čas, kým sa rozhodnete, že s partnerom ostanete. Nemusíte mať vždy niekoho po boku a už vôbec sa ponáhľať. To môže totiž znamenať, že sa „zasa“ unáhlite.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #chyby vo vzťahu #zamilovať sa #nevhodný partner

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...