Akí sú kamaráti vášho nového chlapa? Veľa vám to o ňom napovie

Stretnutiu s jeho kamarátmi sa nevyhýbajte. Práve to, akí sú, vám veľa prezradí o tom, aký bude váš drahý potom, čo s z neho vyprchá prvotná zamilovanosť.

11.12.2017 13:00
pivo, kamaráti, krčma, stretnutie Foto:
On a jeho kamaráti... Aký dojem na vás spravili?
debata

Prvé mesiace vášho vzťahu sú doknalé. On je skvelý, zaľúbený, znesie vám aj modré z neba. A práve toto obdobie je dobré na to, aby ste spoznali jeho kamarátov. Akí sú?

Možno ich po prvom stretnutí opíšete jednoducho: sú skvelí. Priateľskí, vzdelaní aj vtipní. Snažili sa o vás niečo dozvedieť, dali vám priestor, aby ste o sebe čo-to povedali. Zapájali vás do diskusie, snažili sa, aby ste sa medzi nimi dobre cítili. Akosi prirodzene ste vycítili, že s týmito ľuďmi si budete rozumieť a že sú vaša krvná skupina.

Môžete však zažiť aj opak. Jeho kamaráti, tak to môže byť hŕstka „nedospelých“ chlapov, ktorí odmietajú akúkoľvek zodpovednosť. Iste, sú veselí aj vtipní, ale ich život je o všetkom možnom, len nie o záväzkoch. Ani jeden z nich nemá vážny vzťah, životom zatiaľ len tak plávajú a užívajú si ho. Je to v poriadku… Ak vy však túžite po inom živote a v novom partnerovi vidíte otca svojich detí, môže byť stretnutie s jeho partiou celkom znepokojivé. Je totiž nepravdepodobné, že váš drahý sa cíti dobre v partii jemu celkom odlišných ľudí. Je preto na mieste, aby ste si už v začiatku vyjasnili vaše očakávania od vzťahu. Vyhnite sa tak sklamaniam a možným nedorozumeniam.

A napokon, jedného dňa by predsa mal dospieť každý muž. Možno to bude práve ten váš, kto v partii „veľkých detí“ vyjde ako prvý iným smerom a bude spokojný. Láska totiž dokáže s niektorými chlapmi skutočne robiť divy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #budúcnosť #kamarát

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...