5 znamení, že rozchod s vaším ex bol dobrým krokom

Rozchod ste síce oplakali, ale s odstupom času ste rada, že vášho ex ste poslali k vode.

05.12.2017 09:30
žena, úsmev, spokojnosť Foto:
Už to máte za sebou!
debata

Viac zlých, než pekných spomienok

Hádky, žiarlivosť, nepokoj. Iste, milovali ste ho, ale váš vzťah sa dal označiť slovom nezdravý. Nešlo ani tak o lásku, ale skôr o istú fomu závislosti. S odstupom času ste šťastná, že ňou už netrpíte.

Kamarátky ho „nemuseli“

Vy ste mali zaslepené oči, ale oni videli celkom jasne. Ako inak, neverili ste im. Prekukli ho a keďže vás poznajú lepšie ako on, boli si isté, že vzťah vám skôr škodí, ako prospieva. A teraz sú tu pre vás práve kamarátky, aby vám pomohli prekonať porozchodovú krízu.

Žijete pokojnejšie

Znamená to, že ste psychicky viac v pohode ako počas vášho vzťahu. Zrazu už nemusíte neustále „strážiť“ mobil, nepátrate, kde a s kým bol. Tým, že ste mu nedôverovali, lebo ste na to mali svoje dlôvody, vás neustále sužoval psychický stres. Nevedeli ste nájsť nikde pokoj. Až teraz…

Budúcnosť vidíte jasnejšie

Hoci ste sama, svoju budúcnosť si maľujete vo veselých farbách. Tešíte sa na všetko, čo príde. Veríte, že stretnete lásku svojho života a že s ňou prežijete krásky vzťah. Za tým, čo bolo, neplačete, ani vás minulosť s vaším ex nijako nezväzuje.

Konečne ste sama sebou

Môžete si to priznať – počas vášho vzťahu ste to ani neboli vy. Stala sa z vás fúria, večne nervózna, podráždená či uplakaná, ktorá sa len sťažovala. Váš vzťah z vás urobil niečo, čo ste nikdy predtým neboli a ani byť nechcete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #spomienky #expartner

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...