V ktorých obdobiach na vášho drahého padne kríza?

Aj mužov dokáže občas prevalcovať sám život. Sú chvíle, ktoré sú pre nich viac než len náročné. Ktoré to sú?

29.11.2017 07:00
muž, smútok Foto:
Váš drahý prežíva krízu?
debata

Spraviť ten krok?

Dosiahol som všetko, po čom som túžil, aby som sa už usadil? Naozaj sa môj život vyvíja tak, ako som si prial? Kríza môže vášho partnera „prevalcovať“ v období, kedy vy začnete čoraz častejšie skloňovať slovo svadba a rodina. Hoci spolu žijete niekoľko rokov, on ešte nemusí byť v takom stave pripravenosti ako vy. Práve tieto zásadné rozhodnutia, ktoré od neho začnete vyžadovať, môžu spôsobiť veľkú krízu. Nie málokrát sa stane, že práve obdobie, kedy sa očakáva rázny krok smerom do budúcnosti, aj dlhoročný vzťah rozdelia.

Už mám toho dosť!

Vo svoje práci je viac-menej úspešný, no čoraz častejšie z jeho úst počujete, že ho nebaví, nenapĺňa a nevidí v nej zmysel. Roky plynuli a on sa „zasekol“ v jednej firme, na jednom mieste. A všetko sa mu zrazu zunovalo. Jeho pracovný život ho ubíja. Túži odísť, všetko nechať tak a skúsiť niečo iné. Odhodlá sa, neodhodlá? Ak je trvalo nespokojný s tým, čo robí, je tým značne ovplyvnený aj váš spoločný život. Partner prežíva kariérnu krízu, ktorá sa neskončí, kým niečo nepodnikne. Preto je na mieste, aby ste ho v jeho túžne po zmene podporili.

Stále taká naháňačka

Život dvojice sa výrazne zmení po narodení dieťaťa. Povinností je oveľa viac a sú stereotypné. A hoci ste sa na potomka obaja tešili, realita môže spôsobiť šok. Zrazu treba byť neustále k dispozícii, pomáhať, behať z práce domov, všetok svoj čas podriadiť rodine. Nie každý muž to zvládne. Napätie v práci aj doma, večná naháňačka, nikdy nekončiace povinnosti, žiaden čas na manželský život – náročné mesiace po narodení potomka sa takisto pre niektorých mužov stanú istou životnou krízou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #kríza #partner

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...