Uf, s takýmto chlapom sa predsa nedá vydržať!

Spočiatku ste boli šťastím bez seba. On je taký skvelý... Trvalo pár týždňov, než ste spoznali, že ste sa mýlili. Váš nový chlap má isté nedostatky. A žiť s ním? To by bolo ako za trest!

24.11.2017 17:00
chlap, sexi Foto:
Zdal sa vám byť ideálny... Ale, má to háčik.
debata (5)

Zlatinko, kde ťa počkám?

Veta charakterizuje chlapa, ktorý vám nedá ani na chvíľu vydýchnuť. Čo sa spočiatku javilo ako ideál, je aktuálne čierna mora. Nemáte šancu ísť s kamarátkami na kávu, zájsť si sama do posilňovne alebo čokoľvek iné. Tento chlap chce mať o vašich krokoch prehľad – a najmä, je vám stále v pätách.

Bielu múku predsa nejem

Zdravé stravovanie áno – ale zasa, odtiaľ-potiaľ. Áno, pochopíte, že neje bielu múku, ale potom už prestane jesť aj všetko ostatné, čo sa nachádza v kategórii vašich tradičných potravín. Okolo jeho jedálnička je neustále „dusno“ a vás už unavuje počúvať o „smrtiacom“ cukre a „extrémne nezdravej káve s obyčajným mliekom“. Ak nie ste naladená na rovnakú vlnu, je to hotové peklo.

Ako vyzerám v tomto saku?

A čo hovoríš na moje svaly? Prepáč, ale v sobotu idem nakupovať, sú zľavy… Veď váš chlap má skriňu trikrát tak plnú ako vy a stále mu čosi pribúda. Jeho vzhľad musí byť tip-top a s tým súvisí aj nekonečné trávenie času v posilňovni. Iste, je sebavedomý, vie, že ženám sa páči. Ale cena, pre vás ako partnerku, je privysoká. Zniesť po boku takýto ideál so všetkým, čo k tomu patrí, je náročné.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #múka #oblečenie #svaly #sebec

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...