Tri zvyky, ktorými vzťahu skutočne škodíte

Snažte sa obaja, aby doma vládla pohoda. A vašej láske nehádžte polená pod nohy.

24.11.2017 07:00
krik, hádka, kríza Foto:
Hádka. každý deň?
debata

O všetkom informujete kamarátky

Už nie ste na strednej škole, kedy boli vaše priateľky stredom vesmíru. Všetko ste im „zavesili“ na nos a nebola téma, akokoľvek intímna, ktorú by ste s nimi neprebrali. Teraz ste už o čosi staršia a vaše intímne záležitosti zo spálne si nechajte pre vás a partnera. Nie je na mieste, aby ste s kamarátkami preberali dôvernosti, ktoré patria výlučne vám dvom. Aby ste mali jeden k druhému dôveru, musíte sa o to snažiť obaja.

Kontrolujete každý krok

Možno vy ste iný typ človeka, pre ktorého nič okrem vzťahu neexistuje. Ak však váš partner potrebuje tráviť čas aj s inými ľuďmi, mimo domu a vášho dosahu, nie je na mieste, aby ste mu tento čas nejako „obmedzovali“. Niekto potrebuje slobodnejší vzťah, aby v ňom bol šťastný. Nesprávajte sa ako detektív vždy, keď sa partner vráti z posedenia s kamarátmi.

Vyhľadávate konflikty

Nemáte potrebu prežívať doma pokoj. Naopak. Maličkosti sú pre vás problémom, ktorý treba riešiť. Čím razatnejšie, tým lepšie. Ani na chvíľu nepoľavíte a oddych nedoprajete ani partnerovi. Jemu sa nechce práve o niečom diskutovať? Namá chuť prispôsobiť sa vášmu programu? Pre vás je to opäť dôvod na hádku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #konflikt #kamarátky

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...