Zrazu na vás nemá čas ani náladu?

Pár týždňov ste si mysleli, že "motyka konečne vystrelila".

14.11.2017 13:00
láska, rozchod, žena Foto:
Čo sa dá robiť? Opäť to nevyšlo!
debata

Po boku nového muža vám bolo krásne, on sa k vám správal ako k žene svojho života. Bohužiaľ, zatiaľ, čo vy ste si plávali na šťastnej vlne, jeho city sa začali meniť. A to priam zo dňa na deň.

Zrazu je všetko tajné

Pár týždňov sa s vami delil o všetko – o jeho zážitky z práce aj po nej, odpovedal s úsmevom na všetky otázky. A zrazu? Jeho vety sú vyhýbavé, priame otázky ho dráždia, komunikácii sa skôr vyhýba. Neviete, čo sa deje a keď sa to snažíte zistiť, odpovede sa nedočkáte. Počúvate len " o tom sa mi nechce hovoriť", „prečo ťa to zaujíma“ alebo „je to nepodstatné“. A tak celkom prirodzene nadobudnete pocit, že čosi nie je v poriadku.

Už mu tak celkom „nesedíte“

Koncerty s vami ho bavili, rovnako aj prechádzky po nočnom meste. Teraz si musíte vystačiť s kamarátkami, on je večne zaneprázdnený. Či je streda alebo piatok večer, vy ste tá, ktorá iniciuje nejaký program, na ktorý napokon on aj tak nemá náladu ani čas. Nech sa snažíte akokoľvek, do jeho vkusu sa vám nedarí trafiť.

Čo s tým?

Rozbeh vášho vzťahu bol rýchly a vášnivý. A zatiaľ, čo vaše city smerom k nemu silneli, uňho nastal opak. Dôvody môžu byť rôzne – od spoznania inej ženy až po jeho zistenie, že nie ste preňho tou, akú hľadal. Z nejakého dôvodu vám celkom na rovinu nedokáže povedať, že je koniec. Chce zo vzťahu, v ktorom sa už necíti dobre, vycúvať. Takýmito náznakmi vám to dáva jasne najavo. V záplave citov ešte v sebe zrejme prechovávate nejakú nádej, že sa to zlepší alebo zmení. Ale opak je pravdou. Ak sa nemá k jasnému vyjadreniu on, je to na vás. Inak sa budete trápiť nad čímsi, čo nie je vo vašich rukách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #konflikt #sklamanie

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...