Príklady, ako môže domov zruinovať sexuálny život

Nielen to, čo k sebe cítite, ale aj to, kde žijete, môže výrazne ovplyvňovať, ako často, s akou chuťou a vášňou sa budete milovať.

05.11.2017 15:30
nevera, rozchod, pár, spálňa Foto:
Neporiadok v spálni môže odradiť od milovania.
debata (1)

Nie je to o žiadnej mágii

Aj bez toho, aby ste verili na geopatogénne zóny, nesprávne natočenú posteľ, alebo prúdenie energie možno pripustiť, že samotné miesto, v ktorom sa oddávate láske, určuje pôžitok, aký z milovania máte. V skratke povedané, viac si vychutnáte poriadnu posteľ, ako zadné sedadlo malého auta. No aj to, ako máte zariadený byt či spálňu, sa odrazí na tom, aká miera libida bude u vás doma.

Neporiadok

Je absolútny kazisvet lásky. Z dvoch dôvodov. Expertka na životný štýl Dana Korey hovorí, že sexu sa najlepšie darí v upratanom prostredí. Jasné, na internátnej izbe to nikto nerieši, ale život v domácnosti je úplne iný. Prvým dôvodom je, že neporiadok nás jednoducho vnútorne rozčuľuje. Druhým aspektom je, že vaše vnútro bude skôr kričať, čo všetko ešte treba uložiť, upratať a to rozhodne nepridáva na uvoľnených pocitoch a túžbe milovať sa.

Portréty detí a rodiny

Salvator Manzi, expert na feng šuej hovorí, že aj obrazy detí, blízkych, alebo fotografie iných členov rodiny v spálni a na nočnom stolíku môžu výrazne znížiť potenciál toho, že vás prepadne túžba po partnerovi. Môže sa to zdať pritiahnuté za vlasy, ale ide o učenie, ktoré má za sebou tisíce rokov a dosť dobré výsledky. V niečom sa teda oplatí veriť čínskej tradícii. V spálni by mali byť len portréty dvojice, najlepšie počas šťastných spoločných okamihov.

Televízia v spálni

Treba jej povedať nie. Je vrahom sexuálneho života aj pokojného spánku. Jasné, niekto môže argumentovať tým, že práve dobrý romantický film v spálni je skvelé navnadenie, ale verte, že to tak nebude. Podľa skúseností Christine Einer, autorky kníh o dobrom živote, je televízor vždy jablkom sváru. Hádka o program, ovládač a to, dokedy a čo sa bude pozerať, absolútne zadupe aj posledný náznak toho, že sa navzájom po sebe roztúžite.

Špinavá kúpeľňa

Bez ohľadu na to, či sa chystáte milovať v sprche alebo v spálni, môže špinavá kúpeľňa narušiť milostné chvíle. Dana Korey zdôvodňuje, že vlasy v umývadle, alebo špinavý záchod, kvapky moču po okolí, neschopnosť si utrieť po sebe sprchový kút po holení môže partnera extrémne rozhnevať. Vidieť zvyšky po hygiene tomu druhému málokedy zvýši libido, skôr adrenalín. Ani nie preto, že by bolo problémom samotné vykonanie nejakých hygienických praktík, ale neschopnosť po sebe upratať. Kúpeľňa je tak do veľkej miery krištáľovou guľou toho, ako to párom funguje v posteli. A podľa Dany Korey je z toho možné takmer veštiť. Čistá kúpeľňa = skvelý sex, špinavá je zase sexuálne vákuum.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #domácnosť #sex #domov #milovanie

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...