Túžite po láske či len nechcete byť single?

Status single má svoje čaro, to bezpochyby. Nie však pre všetkých.

03.11.2017 07:00
žena, smútok, single Foto:
Single obdobie nebude trvať večne.
debata (1)

Sú ženy, ktoré na svoj single život nedajú dopustiť, na druhej strane sú aj také, ktorým nevyhovuje. A chcú vzťa stoj čo stoj…

Nie, nerobte to

Napriek tomu, že na samotu nie ste zvyknutá a v podstate ste skutočne sama ani nikdy nežili, môže na vás občas doľahnúť smútok. Verte či nie, smútok na vás doľahne aj vo vzťahu s nesprávnym mužom. A to častejšie než si predstavujete. V hlave budete neustále zvažovať, či vo vzťahu zotrvať alebo nie, nebudete cítiť naplnenie, spokojnosť nepríde. Ak máte za sebou pekný vzťah, ktorý sa ale z nejakých dôvodov nevydaril, máte to ešte o čosi ťažšie – porovnávate. A vzťah bez lásky sa tomu s láskou nevyrovná nikdy.

Spoznajte samú seba

Neberte status single ako čosi trvalé, niečo na „večné veky“. Ak sa naladíte na vlnu toho, že ide o prechodný stav, ktorý sa raz skončí, možno si ho dokonca vychutnáte. Jasné, ak čosi trvá pridlho proti vašej vôli, pozitívne myslenie nie vždy pomôže. Ale vezmite si z aktuálneho stavu to najlepšie, zamerajte sa práve na momenty, ktoré vás bavia. Vychutnávajte si ich plnými dúškami a nemyslite na to, že doma vás opäť čalá prázdna posteľ. Znechutenie zažeňte hneď v zárodku.

Vymýšľajte si program

Plánujte! Majte pred sebou vždy nejaký svetlý bod, na ktorý sa oplatí tešiť. Ak ste sama, neznamená to, že ste opustená. Máte predsa priateľov, s ktorými sa oplatí tráviť čas. Navrhnite im stretnutie, vymyslite nejaký pekný večer, pozvite ich k sebe na večeru. Robte radosť sebe aj ostatným, budete sa cítiť dobre.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #smútok #rande #single

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...