Muž v znamení škorpióna: Vie byť jemný, aj zákerný

Astrológovia upozorňujú na fakt, že u ľudí, narodených v znamení škorpióna zvyčajne vyhráva cit nad rozumom. Treba to rešpektovať.

02.11.2017 13:00
debata
Muž v znamení škorpióna. Foto: SHUTTERSTOCK
škorpión, muž v znamení škorpióna Muž v znamení škorpióna.

Potrebuje nehu

Ide o odvážne znamenie, silné, špecifické, odhodlané ísť do boja, keď treba, ale aj zraniteľné: potrebuje nehu. A toto niektorým ženám nemusí vyhovovať, hlavne tým, ktoré potrebujú doma „ochrancu“, ak vzťah vnímajú tak, že „jeden z nás musí byť silný“. Tento muž síce navonok pôsobí ako silný, vo vzťahu je však nežný a aj od partnerky vyžaduje, aby taká bola. Obsype ju darčekmi.

Ženu drží v neistote

Je tiež tajomný a nevyspytateľný, nikdy uňho neviete, na čom ste, takže začiatok vzťahu s ním môže byť pokropený slzičkami neistoty. Tento muž nepostupuje ako povedzme staromódny býk, ktorý príde na rande s kvetom a na druhom už potrebuje mať odkryté karty a všetko pomenované. Sme spolu, nie sme spolu, žiaden stred, žiadne vyčkávanie. Škorpión sa zvykne so ženami hrať, držať ich v neistote.

Nie je prelietavý

V rukách však drží eso – muži, narodení v druhej polovici októbra, resp. v prvej novembrovej, bývajú totiž znamenití milenci. Tu sa naplno prejavuje ich neha – dávajú partnerke to, čo si zaslúži, čo si praje a čo potrebuje, čo vyžaduje. A on to vie. Nie je prelietavý ako strelec, ktorému budeme venovať pozornosť o mesiac. Uprednostňuje dlhodobé vzťahy.

Ťažko odpúšťa a pichá

Pozor na klamstvá, na tie je škorpión priam alergický. Ťažko odpúšťa, nie je ako baran, ktorý si už o hodinu nepamätá, prečo sa zdul. Škorpión si pamätá banality a je schopný neodpustiť ich roky. Zákerný je v tom, že čaká na príležitosť, kedy sa vám odplatí. A tá odplata, samozrejme, zabolí, lebo ju mieri zásadne, na to najcitlivejšie miesto.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odvaha #klamstvo #neistota #neha #znamenie škorpión #odplata

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...