Iskra preskočí a ste v tom až po uši

Čo všetko potrebuje láska? Tak veľa toho zasa nie je...

24.10.2017 13:00
láska, rande, muž a žena, kuchyňa Foto:
Keď je láska taká jednoznačná!
debata

Prvý dojem nepustí. Láska sa dokáže zrodiť za pár minút, iskra preskočí a ste v tom až po uši. Čo rozhodne? Chémia medzi dvoma ľuďmi. A verte tomu, že keď sa to stane, zistíte to. Zrazu bude otázka „je to láska“ celkom zbytočná. Mnoho výskumov potvrdilo, že to, či je nám človek sympatický, sa rozhodne sa zár sukúnd. Brániť sa proti niečomu takému by bolo zbytočné.

Iste, pár chvíľ môže láska vydržať, ak vzíde z iskrenia vzťah. Po tejto fáze je však dôkežité, že vaše srdcia hrajú na rovnakej vlne. Sú láskavé? Chápavé? Milujúce? Vo vzťahu očakávate empatiu, city, pochvalu aj dôveru. A to všetko ide cez srdce.

Nie nadarmo sa hovorí, že humor je korením života. Kto by chcel životom preplávať bez smiechu a zábavy? A preto je celkom prirodzené, že ak natrafíte na človeka s rovnakým zmyslom pre humor, máte takmer vyhraté. Humor dokáže ľudí spolu udržať aj v obdobiach, kedy sa o slovo prihlási kríza.

Sloboda boduje. Ide o to, aby sa ani jeden z vás necítil byť vzťahom obmedzovaný či zväzovaný. Trávenie spoločného času je super, na druhej strane byť iba spolu vzťahu nijako neprospieva. Doprajte si koníčky či priateľov mimo vašej dvojice. Následne sa domov budete vracať s dobrým pocitom, že vás čaká ktosi, kto vás miluje a komu dôverujete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #humor #Iskra

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....