Žena v znamení škorpióna. Čo na srdci, to na jazyku!

Astrológovia upozorňujú: Stretli ste škorpióna? Narodil sa vám do rodiny? Pozor, ide o mimoriadne zložité znamenie!

24.10.2017 11:00
debata
Žena v znamení škorpióna. Foto: SHUTTERSTOCK
škorpión Žena v znamení škorpióna.

Vie, čo chce

Táto žena nie je chúďa bez záľub, ktorému musia rodičia vyberať školu, pretože ona nemá žiadne záľuby… Naopak, ona už príliš skoro v porovnaní s rovesníkmi vie, ktorou cestou chce kráčať. Je usilovná ako žena v znamení leva. Len na rozdiel od nej, nemá až toľko sebavedomia a neprechádza cez „mŕtvoly“. Ide pomalšie, zato odhodlane.

Kariéra má prednosť

Je pravým opakom ženy v znamení raka. Kým tá uprednostní rodinu pred kariérou, u škorpiónky je to presne naopak. Najviac bezdetných kariéristiek sa rodí práve v tomto znamení. Nehľadajte tu gazdinky, ktoré sa uspokoja aj s málom. Škorpión nie je prelietavý ako blíženec, neskúša toho veľa, lebo od začiatku vie. A jeho kariéra sa točí okolo jednej témy.

„Boja sa jej.“

Takto, v jednej vete, by sme mohli zhrnúť, ako túto ženu vnímajú muži. Hoci už dávno nechce byť sama, vyžaruje z nej akási trpkosť, pretože nechtiac odplaší aj toho najperspektív­nejšieho muža. Ten, ktorý si získa jej srdce, bude buď jej kolega, alebo priateľ z detstva, ktorý ju pozná už poriadne dlhý čas. Žiadna „láska na prvý pohľad“ u nej nehrozí. Skrátka, pôsobí náročne.

Čo na srdci,…

Hoci nie je puntičkárka ani detailistka, (ako žena v znamení panny), ani škorpiónka nemá rada odfláknutú prácu a ľudí, čo sa uspokoja s priemerom. Ona ide na sto percent. Beda, ak v práci stretne ženu v znamení barana – nepochopia sa, možno aj práve preto, že sú si v niektorom smere tak veľmi podobné. Aj toto žieňa vie bez servítky povedať „pravdu“ do očí…

Spravodlivá a verná

Ďalšou spoločnou črtou, ktorú spája ženy v znamení barana a škorpióna, je cit pre spravodlivosť. Okrem toho, má svoje názory, ktoré tak ľahko neopúšťa a stojí si za nimi. Hovorí sa tomu charakter. Mimoriadne obľúbené bývajú preto tieto ženy v politike. Ak sa pre niečo zapália, prezentujú to a svoj názor len tak ľahko nezmenia. Presnejšie, „neobracajú kabát“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spravodlivosť #názor #znamenie škorpión #cieľavedomosť

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...