Takto sabotujete váš vzťah! Nerobte to

Ak váš vzťah funguje, tak sa z toho tešte. Nehľadajte stále čosi, len aby ste robili dusno.

19.10.2017 11:00
žena, smútok, rozchod Foto:
Stále vidíte váš vzťah negatívne?
debata

Vidíte len negatíva

V podstate ste vo vzťahu šťastná… Tak prečo neustále hľadáte chyby? Ak sa stále zameriavate na negatíva, aj ich nájdete. A následne budete nespokojná. Skúste sa nastaviť inak – na negatíva na týždeň zabudnite a užívajte si výlučne pozitíva. A potom zhodnoťte zmenu.

Stále sa hádate na tú istú tému

Či už sú to ponožky hodené na zemi alebo jeho náhodné stretnutie s expriateľkou, všetko spracovávate neprimerane dlho. A komentujete. Stále dookola tie isté veci, vďaka ktorým nadobudnete pocit, že sa nachádzate v kríze. Úplne zbytočnej a hlúpej, založenej na nepodstatných maličkostiach. Niektoré veci nezmeníte – buď ich akceptujete alebo sa rozídete. Pre hlúposti.

Vyťahujete obavy, ktoré vám spôsobil iný

Traumu z minulého vzťahu prenášate aj do vášho aktuálneho. Pritom nechápete, že váš súčasný partner s tým nemá nič posločné. Neustále otázky typu: Si mi verný či Páči sa ti niekto iný sa vám na jazyk derú ako dôsledok nevery vášho predošlého partneta. Pre muža po vašom boku, ktorý vás miluje a nepodvádza, sú otravné a ponižujúce. Dávate mu tým najavo, že o jeho láske nie ste predvedčená, stále máte pochybnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #nevera #partner

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...