Ideálne tipy na romantické rande, keď vonku prituhuje!

S príchodom zimy už vysedávanie na lavičkách v parku nie je práve najlepší nápad. Na chvíle pohody, partnerského šťastia a randenia však netreba rezignovať ani s pádom teplôt!

10.10.2017 13:00
wellness, masáž, relax, kúpele, dvojica, pár,... Foto:
Wellness je ideálny spôsob na pravidelné randenie aj v dlhoročných vzťahoch.
debata (1)

Ideálne je sa zapotiť

Vydarené rande v podstate možno zahrnúť pod termín šťastne strávených spoločných chvíľ. Niektoré môžu byť romantické, iné naopak vôbec. Výborným tipom na prežívanie „randenia“ sú spoločné chvíle pri pohybovej aktivite. Dôvodov je niekoľko. Zapotíte sa aj počas studeného dňa. Robíte veci spoločne, takže vás niečo spája. Navyše pohyb vyplavuje endorfíny, takže sa cítite šťastnými. Výborným nápadom je na jeseň začať chodiť spoločne do posilňovne, naštartovať chuť naučiť sa nový spoločenský tanec, objaviť vášeň pre novú pohybovú aktivitu.

Víkendy v kúpeľoch

Obliecť si župan a ruka v ruke ísť do wellness centra, užiť si masáže, saunovanie, pokoj a relax. To nie je len o obnove tela, ale hlavne psychiky. Máte zrazu na seba dve – tri hodiny času. V pohodovej atmosfére. Môžete sa pokojne porozprávať, nikam sa neponáhľate, užívate si vzájomnú prítomnosť. Vaše telo je pritom uvoľnené a kompenzujete si sychravosť počasia. Nepodceňujte možnosti, ktoré ponúka napríklad víkendový pobyt. Je to ideálny spôsob na pravidelné randenie vhodné aj do dlhoročných vzťahov.

Domáce fondue

Vynikajúca pochúťka pre tých, čo milujú sladké, alebo slané. Množstvo variácií od čokoládových po syrové fondue čakajú len na to, aby ste si ich teplé pripravili doma v obývačke. Rande nemusí mať vždy nálepku drahej a luxusnej reštaurácie. Práve naopak. Veľmi sa cení aj vzájomná príprava a spoločné vychutnávanie v domácom prostredí. V pohodlí, v oblečení, ktoré vás neomína a netlačí.

Umenie

Vychádzky za umením sú unikátnym spestrením vzťahu a posilnením romantiky aj lásky. Navyše v kine, v divadle, na výstave neprší, je príjemne teplo a rozplývať sa spoločne nad umením a zážitkami je veľmi príjemné.

Spoločná vaňa

Ideálne po sychravom dni je napustiť si vaňu, pridať voňavú penu a milovanú osobu. Aj takéto intímne rande nie je zlé. Najmä pred večerom, ktorý napríklad môže pokračovať v spálni uvoľňujúcou masážou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rande #wellness #romantika #spoločne strávený čas

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....