Páni, nechcete ženu odradiť hneď na prvom rande? Tak pozor

Na prvom dojme záleží. Ak chcete na dámu svojho srdca zapôsobiť, nepokazte to. Napríklad týmto:

07.10.2017 09:00
rande, láska Foto:
Z tohto mraku teda nezaprší...
debata

Pach potu

Ten je nepríjemný v každom okamihu, ale na prvom rande? Iste, nervozita u muža môže spôsobiť aj extrémne potenie, na to však treba myslieť pred rande, dôkladne sa osprchovať a použiť potrebnú dávku antiperspirantu. Rovnako sa treba vyhnúť umelým materiálom, ktoré pach potu ešte zvýrazňujú a pokožka sa pod nimi potí ešte viac.

Špinavé ruky

Nielen ženy by si mali dávať pozor na to, ako vyzerajú ich ruky. To isté platí aj u mužov. Iste, ak ktosi pravidelne pracuje v záhrade, na jeho rukách sa to podpíše. Ale to ešte neznamená, že by mal prísť na rande so špinavýmu rukami a nechtami zanesenými od hliny. Pozor na to!

Neumyté vlasy

Kto by sa chcel hodinu či dve pozerať na muža s mastnými vlasmi? Je to poriadne odpudzujúca predstava a jasný signál, že tento chlap sa o seba nijako zvlášť nestará. Ak si nenechá záležať ani na prvom rande, čo príde potom?

Zápach z úst

Starostlivosť o chrup by nemala byť ničím výnimočným, ale stálou súčasťou života. Nepríjemný dych dokáže človeka oproti odpudiť za pár sekúnd. Pravdou je, že nie vždy si dotyčný uvedomí, že s jeho dychom nie je všetko v poriadku. Potom má ale smolu!

Špinavé oblečenie

Štýl oblečenia je každého osobná vec a tak je to v poriadku. Nedbalý „look“ však neznamená špinavé či páchnuce oblečenie. Košeľa či tričko voňajúce po prášku by malo byť samozrejmosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #rande #vzhľad #čistota #pach

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...