Šťastné páry robia týchto päť vecí pred tým, ako idú do postele!

Šťastie dvojice nestojí na peniazoch, cieľoch, či sexe. Je o spoločných chvíľach, ktoré strávia v šťastí. Napríklad aj pred tým, ako idú do postele.

04.10.2017 17:00
láska, vzťah, prechádzka Foto:
Je dobré, ak spoločné prechádzky sprevádzajú dvojicu po celý život.
debata

Premenia čas na spoločný čas

Večera, sledovanie televízie, počúvanie rádia, alebo čítanie knihy. V princípe čokoľvek sa dá robiť spoločne. Dokonca aj praktiky večernej hygieny. Pred tým, ako zaspíte bok po boku, si doprajte chvíle, ktoré vám dajú pocit, že akákoľvek vec sa vám v živote robí lepšie vedľa polovičky. Bude si to žiadať trochu snahy na oboch stranách, ale stojí to zato. V prospech spoločne stráveného času hovoria aj dlhoročné manželstvá.

Prechádzky

Spoločné prechádzky sú to, čo každú dvojicu bavilo, keď spolu začínali. A je len dobré, ak pár sprevádzajú po celý život. Prechádzky totiž nie sú dobré len pre zdravie. Absolvovať ich spoločne znamená byť spolu, rozprávať sa, zdieľať radosti, myšlienky, emócie. Večerná prechádzka pred spaním zaručí príjemnejšie sny aj krajší vzťah.

Milujú sa

Ak už budete v posteli, ani túto činnosť netreba opomínať. Sex je pred spaním veľmi uvoľňujúci, príjemný a po milovaní si zaspať v náručí je znakom toho, že vám to jednoducho klape. Milovať sa pred spaním sa dá aj každý večer. Alebo toľko, ako vám to vyhovuje. Sex rozhodne nie je niečo, čo by ublížilo, práve naopak, je to ďalšia večerná činnosť z breviára šťastných dvojíc.

Trávia čas v kuchyni

Nielen pri príprave večere a jej konzumovaní, ale aj pri upratovaní a čistení. Samotná starostlivosť o domácnosť v spoločnej réžii je rýchlejšia, keďže sa jej venujú štyri ruky a vzájomné pomáhanie kultivuje šťastie. Nikto nenadobudne pocit, že pracuje viac ako druhý a zároveň každý večer môžete mať za sebou spoločné dielo. To je veľmi pozitívne.

Chodia von

Opustia komfortnú zónu vlastného bytu. A hoci nie každý večer, pravidelne si vyjdú do kina, na večeru, alebo na drink niekam do spoločnosti. Strávia príjemný večer niekde inde, zažijú zmenu namiesto rutiny, čo prináša do vzťahu nový vietor. Potom sú sny aj život o niečo krajšími.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #spokojnosť #šťastie #spoločný voľný čas

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...