Muž v znamení váhy je nefalšovaný romantik

Nevie byť sám a preto má po svojom boku stále nejakú ženu. A je jedno, či je pravá alebo "nepravá". Tráviť čas sám so sebou nevie a nechce.

05.10.2017 15:00
debata
Muž v znamení váhy. Foto: SHUTTERSTOCK
znamenie váhy, váhy Muž v znamení váhy.

Má vkus

Podobne, ako ostatné vzdušné znamenia, aj váhy patria k tým, čo kladú dôraz na intelekt. Umenie, kultúra a krása je trojica „záľub“, ktorá každú váhu bez rozdielu oslovuje. V dome tohto muža budú rozvešané obrazy, možno sám bude pracovať v oblasti kultúry alebo sám bude tvoriť. A keďže má vzťah ku kráse a navyše má vkus, pekne sa oblieka.

Lásku hľadá dlho, dlho

Jeho vkus a zmysel pre krásu sa odzrkadľujú aj vo vzťahoch, a preto si dá poriadne záležať na tom, ako vyzerá žena, ktorá ho „reprezentuje“. Dá sa povedať, že fyzická krása ženy je preňho prvoradá. Tam sa to však nekončí. Vo všeobecnosti sú práve váhy znamením, ktoré hľadajú svoju spriaznenú polovičku podstatne dlhšie, ako ostatné znamenia. A majú za sebou najviac rozchodov zo zverokruhu.

Nefalšovaný romantik

Ženy, ktoré randia s mužom, narodeným v znamení váhy (druhá polovica septembra, prvá polovica októbra), sa potešia v prípade, že hľadali romantika. Pretože tento muž romantik je a určite to nehrá. Ale pozor, to nestačí. Ak nájde muž-váhy v žene krásu a očarí ju romantikou, nasledovať bude intelekt. Tento muž sa rád rozpráva, ale aj počúva. Zaujímajú ho názory svojej ženy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #umenie #romantika #vkus #znamenie Váhy #intelekt #fyzická krása

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...