Rozchod už prebolel! A zrazu prosí váš ex o druhú šancu

Máte za sebou obdobie zlosti aj zúfalstva, kedy ste sa vyrovnávali s odchodom vášho drahého.

29.09.2017 13:00
rande, pár, láska Foto:
Dať bývalému ešte šancu?
debata

Bezsenné noci, týždne beznádeje, kedy ste nevedeli, čo so životom. Ako sa hovorí, čas je najlepší lekár… Rozchod prebolel a vy ste sa vrátili späť do života. Zariadili ste si ho po svojom, bez neho. Ale stále ste single. Zrazu váš ex, ktorého ste tak milovali a ktorý vám dal kruté zbohom, zaklope na vaše dvere a prosí o druhú šancu. Čo robiť?

Hlavne racionálne!

Nemusíte mu padnúť so slzami v očiach do náruče, na druhej strane mu nemusíte bez slova zabuchnúť dvere pred nosom. Už nie ste v najhoršom porozchodovom období, takže je na mieste uvažovať viac rozumom. Bol váš vzťah až do rozchodu pekný? Užívali ste si ho spoločne? Prečo vás opustil? Aký podiel viny máte na rozchode vy? A to najdôležitejšie – vedeli by ste ho opäť milovať? Ak ste rozumná žena, odpovede na tieto otázky vás navedú na správnu cestu.

Vyčkajte

Spomeňte si na smršť, akú spôsobil rozchod vo vašom živote. Odtrpeli ste si ho a vaše myšlienky sa aj vďaka tomu utriedili. A utriediť si myšlienky či emócie nechajte aj vášho ex. Koľko času mu necháte? To je už na vás… Ale dajte mu najavo, že vám ublížil. Povedzte mu to, opíšte ťažké časy, ktoré vám rozchod priniesol. Nech si uvedomí, čo vám svojím krokom spôsôbil. Keď ho necháte čakať a on vydrží, možno to bude ďalší krok, ktorý vás presvedčí, či mu dať ďalšiu šancu.

Áno!

Ste opäť spolu! Začiatky budú trocha ťažšie. Dôležité však je rozprávať sa o očakávaniach, plánoch a budúcnosti. Aby ste sa naladili na rovnakú vlnu. Takisto by malo platiť pravidlo, že rozchod už nebudete vyťahovať – ani v čase hádok. Ak si dáte novú šancu, obaja by ste mali vedieť, čo to obnáša. A že minulosť by mala zostať mimo vášho nového vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #návrat #šanca

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....